Hamile olduğunu gizleyen kadın hastane tuvaletinde doğum yapıp bebeğini çöpe attı - Son Dakika
3.Sayfa

Hamile olduğunu gizleyen kadın hastane tuvaletinde doğum yapıp bebeğini çöpe attı

Hamile olduğunu gizleyen kadın hastane tuvaletinde doğum yapıp bebeğini çöpe attı

İstanbul'da bir hastanenin acil servisine kanama şikayetiyle giden 19 yaşındaki E.U, iddiaya göre tuvalette doğum yaptı. Talihsiz bebek ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

13.09.2020 08:55  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi tuvaletinde doğum yapan E.U isimli kişi tedavi altına alınırken yeni doğan bebeği ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

İLK MUAYENEDE GEBE OLDUĞUNU GİZLEDİ

25 Ağustos'ta Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre; hamile E.U. (19), saat 23.00 sıralarında kanama şikayetiyle acil servise geldi. Hastane acilindeki ilk muayenesinde gebe olmadığını belirten E.U. daha sonra acil servisin tuvaletine gitmek istedi. Bir süre sonra tuvaletten çıkan E.U.'nun durumunu gören abla, görevlilerden yardım istedi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, tuvaleti kontrol ettiğinde çöpün içinde üzeri tuvalet kağıdıyla örtülmüş yeni doğmuş bebeği fark etti.

DOKTORLAR ÇÖPTEN ALIP YOĞUN BAKIMA KOYDU

Görevlilerin haber vermesi üzerine nöbetçi doktor hızla tuvalete giderek bebeğe müdahale etti. Anne ve bebek tedavi altına alınırken, bebeğin kordonunun kesildiği ve nefes aldığı tespit edildi. Bebek hemen yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınırken, anne de doğumhane ünitesinde tedavi altına alındı.

"ÇOK KORKTUM"

Ablasıyla kalan E.U. ifadesinde, bir erkek arkadaşının olduğunu daha sonra hamile kaldığını, birkaç kez hastane kontrolüne gittiğini ancak dikkat çekeceğinden korktuğu için kontrollere devam etmediğini belirtti. Olay gecesi karın ağrısı nedeniyle hastaneye geldiğini söyleyen E.U. tuvaletteyken birden bebeğin doğduğunu, şok olduğunu, çok korktuğunu, bu nedenle bebeği çöpe bıraktığını söyledi.

TALİHSİZ BEBEK YAŞAMA TUTUNAMADI

Hastanenin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na haber vermesiyle,kız olduğu öğrenilen bebek devlet korumasına alınmıştı. Yeni doğan bebeği ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.Polisin ise olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Son Dakika 3.Sayfa Hamile olduğunu gizleyen kadın hastane tuvaletinde doğum yapıp bebeğini çöpe attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • YAVUZ: dışarda erkekten çok kız var. sabahleyin güneş önce bunların üzerine doğuyor sel gibi dışarda kadın kız . işi olan olmayan dışarda. korona hepimize bir ders. kızlar eve gidin evde kalın. yoksa böyle bisürü iğrençlik. 37 3 Yanıtla
  • mustafa: bir periskop macerası vakası daha 9 1 Yanıtla
  • adalet: şimdiki neslinin %90 nı tam olarak bu 0 0 Yanıtla
  • tokatlı : onu zevkteyken düşünecektin senin gibilerinin ALLAH belasını versin kurtuldummu sandın inancın olsaydı onu yapmazdın vicdansız 0 0 Yanıtla
  • adurrahman Düşüngen: Sonuçtan ziyade nedene bakmak lazım değil mi? 0 0 Yanıtla

Advertisement