Hamiyet'in Annesi Dehşet Dolu Anı İlk Kez Anlattı! - Son Dakika
Güncel

Hamiyet'in Annesi Dehşet Dolu Anı İlk Kez Anlattı!

Hamiyet\'in Annesi Dehşet Dolu Anı İlk Kez Anlattı!

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Yasemin Bozkurt'un sunduğu ''Hayatın Penceresinden'' programına konuk olan Hamiyet'in annesi ilk kez konuştu!

26.09.2017 17:32  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamiyet'in 'filmlerde bile bu kadar olmaz' dedirten hayatı ve yaşadıkları herkesi şoke etmişti. ''Hayatın Penceresinden'' programına katılan annesi kan donduran o anı ilk kez anlattı.

90'lı yıllarda Sibel Can'a olan benzerliğiyle dikkat çeken ses sanatçısı Hamiyet'in yıllar sonra gelen itirafı canlı yayına damgasını vurmuştu, annesinin ölümle burun buruna geldiğini, babasının önce annesini öldürmeye çalışıp sonra intihar ettiği gerçeğini gözyaşları içinde anlatan genç şarkıcının annesi, bugün canlı yayına katıldı ve o dehşet dolu anları deneyimli sunucu Yasemin Bozkurt'a anlattı.

Eşinin önce ona ateş ettiğini sonra kendisini gözleri önünde öldürdüğünü anlatan Asiye Hanım, 6 yıl önce intihar eden eşinin mezarına bir kez olsun gitmediğini söyledi.

O günden sonra kendi kabuğuna çekildiğini, kimseyle görüşmediğini belirten Asiye Hanım, torunlarının ve kızının onu hayata bağladığını anlattı.

Anne-kız yaralarını birlikte sardıklarını söyleyen Hamiyet, annesi için milyonlar önünde 'Annem' şarkısı söyledi ve tüm stüdyo gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hamiyet'in Annesi Dehşet Dolu Anı İlk Kez Anlattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement