Hamur'da Öğrencilere Moral Gecesi - Son Dakika
Yerel

Hamur'da Öğrencilere Moral Gecesi

Hamur\'da Öğrencilere Moral Gecesi

Ağrı’nın Hamur ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne bağlı kız pansiyonunda YGS öncesi kız öğrenciler için moral-motivasyon gecesi düzenlendi.

11.03.2016 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Hamur ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne bağlı kız pansiyonunda YGS öncesi kız öğrenciler için moral-motivasyon gecesi düzenlendi.

Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin bağlı pansiyonda düzenlenen geceye İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Neriman Karakoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, şube müdürü Özlem Çeçen, okul yöneticileri ve okulun bayan öğretmenleri katıldı. Gecede konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğrencilere sınavla ilgili önerilerde bulundu. Hamur'da kızların okullaşması ve bugüne nasıl gelindiği hakkında kısa bilgi verdikten sonra okumanın önemi, eğitimlerinin zaruretini, ahlakı ve kardeşliği anlatan Karakoç, "Sizlerin hayalinizdeki mesleği kazanması ve en iyi yerlere gelmesi tek temennimizdir. Sizler ailenize ülkemize ve insanlığa hayırlı insanlar olursunuz inşallah. Kardeşlik duygularımızın perçinlenmesi için sizlere çok görevler düşüyor. Hafta sonu yapılacak olan sınavda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Karakoç'un konuşmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler tarafından türküler okundu. Gönlünce eğlenen öğrenciler, bol bol halay çekti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamur'da Öğrencilere Moral Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement