Hamza Hamzaoğlu ile 10 Yıl - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu ile 10 Yıl

Galatasaray'da Mayıs'ta yapılacak seçimlerde başkan adayı olduğunu açıklayan Turgay Kıran, "Biz seçilirsek, Hamza Hamzaoğlu'nun 8-10 yıl görevde kalmasını sağlamaya çalışacağız.

01.01.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kıran, " Juande Ramos, Avrupa'nın önemli isimlerinden bir tanesi. Kendisiyle İstanbul'da, Galatasaray'ın geleceğinde ne yapabiliriz şeklinde sohbetlerde bulunduk. Son derece sevecen, Türk insanını çok seven bir kardeşimiz. Biz kendisini teknik direktör olarak değil. Sportif direktör olarak düşündük. Bu konuşmaları yaptık. Gelin dedik, gençlerimize, altyapımıza oyuncu yetiştirelim. Hem sportif başarı sağlasınlar hem de gelecekte bunları iyi fiyatlara satıp kulübe fayda sağlayalım dedik. Ramos bu konulara çok yakın, gençlerle birlikte kazandı Avrupa Ligi, lig kupaları var" ifadelerini kullandı.

Kıran, "Teknik direktörlük konusunu konuşmadık; çünkü biz Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'da başarılı olmasını ve uzun yıllar kalmasını arzu ediyoruz. Bizim çocuğumuz. Ama bunun dışında ağabeylik görevi yapacak bir yabancıya da ihtiyacımız var. Böylesine uluslararası tecrübeye sahip bir futbol adamına ihtiyacımız var" dedi.

Eski ikinci başkan Kıran, "Mayıs'ta seçimi kazanırsak Juande Ramos, bu çerçevede, bizimle çalışmaya sıcak bakıyor. Arsen Wenger ile de görüştük. Şubat ve Mart ayında Arsenal'deki durumuna bakacak. Arsenal'dan ayrılıp ayrılmaya karar vermiş değil. Bu nedenle Ramos bizim için daha güncel gözüküyor. Ama bunun dışında bir Hollandalı bir de Alman arkadaşımızla görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

Turgay Kıran, "Eğer yönetim kurulu olarak güven alabilirsek, biz yönetimde olursak, Hamza Hamzaoğlu görevine uzun yıllar devam edecektir; çünkü artık Galatasaray'da kısa dönemli seçim ve uygulamalar olmamalı. Umarım teknik direktörümüz 8-10 sene Galatasaray'da devamlılık sağlamasına çalışacağız ve ona her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Heyetlerimizin ve yönetim listemiz belli. Biz Ocak'ın 25'inden sonra genel kurul ve kamuoyuyla paylaşacağız. Projelerimizi sunacağız; ki mevcut yönetim kurulu bundan yararlansın, Galatasarayımızı bu projelerden fayda vakit kaybetmeden yarar görsün istiyoruz.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu ile 10 Yıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement