Irak Tezkeresi'ne CHP "Evet" Dedi, Hüseyin Aygün "Hayır" - Son Dakika
Güncel

Irak Tezkeresi'ne CHP "Evet" Dedi, Hüseyin Aygün "Hayır"

Irak Tezkeresi\'ne CHP "Evet" Dedi, Hüseyin Aygün "Hayır"

CHP, Irak Tezkeresi'ne "evet" diyeceklerini açıklarken CHP'li Aygün, "TBMM'de olsaydım ikiyüzlü AKP'nin savaş tezkeresine "hayır' oyu verirdim." dedi.

10.10.2013 13:14  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Meclis Genel Kurulu'nda bugün görüşülecek olan Irak tezkeresine "evet" oyu vereceklerini açıklarken, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise "TBMM'de olsaydım ikiyüzlü AKP'nin savaş tezkeresine "hayır' oyu verirdim" açıklamasında bulundu.

CHP EVET DEDİ

Hamzaçebi, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Meclis Genel Kurulu'nda bugün görüşülecek olan Irak tezkeresine ilişkin soruya, "CHP olarak tezkereye evet oyu vereceğiz. Tezkere metni Kuzey Irak'tan Türkiye'ye yönelik olarak PKK tarafından yapılacak saldırılar, yapılması muhtemel saldırılar nedeniyle gerektiğinde Kuzey Irak'a Türkiye'nin silahlı kuvvetler göndermesine yönelik bir gerekçeyle TBMM'den yetki talep ediliyor. Bu çerçevede tezkereye "evet' oyu vermeyi parti olarak uygun bulduk" dedi.

"TBMM'DE OLSAM HAYIR DERDİM"

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Twitter hesabından yaptığı kısa açıklamada, "İstanbul'dayım, dünyanın en genç tutuklu gazetecisi Sami Menteş ve arkadaşlarının davasını izliyorum. TBMM'de olsaydım ikiyüzlü AKP'nin savaş tezkeresine "hayır' oyu verirdim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Irak Tezkeresi'ne CHP 'Evet' Dedi, Hüseyin Aygün 'Hayır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement