Hamzaoğlu'dan Sitem! - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu'dan Sitem!

Hamzaoğlu\'dan Sitem!

Yetkin Etkin'e konuşan tecrübeli teknik adam, özellikle 3. yıldızı taktığı şampiyonluk sonrasındaki süreçte yaşadıklarından dolayı Dursun Özbek yönetimine sitem etti.

16.03.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetkin Etkin'e konuşan tecrübeli teknik adam, özellikle 3. yıldızı taktığı şampiyonluk sonrasındaki süreçte yaşadıklarından dolayı Dursun Özbek yönetimine sitem etti. İşte o sözler: "Şampiyon olduktan sonra bir süreç yaşadık. Herkesin beklentileri farklı oldu. Algı operasyonları yapıldı. Ben burada kimseyi suçlamıyorum önemli olan bizim ona müsaade edip etmemizdi. Yönetimimiz buna müsaade etti.



BAŞARIMIZI KÜÇÜMSEMEK İSTEDİLER



Çünkü müsaade edebildiğiniz sürece size zarar verilebilir. Elde ettiğimiz başarıyı küçümsemeye çalıştılar, oyuncularımı küçümsemeye çalıştılar. Her şeyin yeni transferlerle düzelebileceğini düşünerek elde edilen başarı hiç edildi. Galatasaray'dan daha 11. haftada ayrılmak zorunda kaldık. Bizim takviye yaparak aslında iyi bir kadromuz vardı. Seneyi tamamlamak nasip olmadı. Biz kadere inan kişiler olarak ilk geldiğimiz gün teşekkür etmiştik, giderken de teşekkür ettik.



TAZMİNAT ALACAK YAPIDA DEĞİLİM



Herkesin yapısı farklıdır. Ben parayı çok önde tutan bir adam değilim. İşin içinde olan bir unsur, yok sayamayız. Bunun peşinde olanlara saygı duyuyorum. Ama benimle çalışmak istemeyen bir takıma para yüzünden tartışıp, çeşitli oyunlarla kulübün buna alet olmasını istemem. Böyle rahat ediyorum. Belki bu tazminatı alacak yapıda biri olsaydım belki göndermek bu kadar kolay olmazdı ama ben bu tarz bir adam değilim."



GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN ŞANSI AZ!



"Sezon sonunda Beşiktaş ve Başakşehir'den biri ipi göğüsleyecek ama 10 tane maç var, çok belli olmaz. G. Saray ve F.Bahçe geride kaldığı için şanslarını azalttılar. Başakşehir 24 maçta bu yarışa devam ettiği için bundan sonra da buna devam edebilir. Bu potansiyel mevcut. Tabi rakipler Beşiktaş'a hazırlandığı konsantrasyonu bazen Başakşehir'e göstermeyebiliyor."



BEŞİKTAŞ BİZİM SORUNLARI YAŞAMADI



Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş'ın başarısına dikkat çekti: "Beşiktaş'ı ve Başakşehir'i takdir etmemiz lazım. Beşiktaş geçen senenin şampiyonu olarak daha önceki yıllardan bu yana süre gelen doğru işleri yapmaya devam etti. Bizim şampiyonluk sonrasında yaşadığımız problemi yapmadılar. Şenol Hoca ve Abdullah Avcı, ikisi de çok başarılı teknik adamlar. İkisini de çok seviyorum, başarılar diliyorum."



AVRUPA LİGİ NEDEN OLMASIN



"Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ni kazanmaması için bir sebep yok. Kadro olarak, oyuncu kalitesi olarak çok geniş kadroya sahipler. Maç maç düşünmek lazım. Artık daha tecrübeliler. Taraftarları, yöneticileri, teknik heyetleri derken bu başarıyı devamlı hale getirebilirler."



KONYASPOR İLE TEMAS OLMADI



"Konyaspor'la hiçbir temasımız olmadı. Kimse beni aramadı, düşünüldüğü gibi bir anlaşma da bulunmuyor. Zaten şu andan son derece başarılı bir hocaları bulunuyor. Başarılar diliyorum."



ALBAYRAK FAKTÖRÜ ÖNEMLİ



Bizim dönemimizde Abdurrahim Albayrak figürü çok önemlidir. Herkesin farklı sorumlulukları vardı. Oyuncular ve Florya tarafında Abdurrahim Abi çok hakimdi. Şimdi bile onun gibi ismin yokluğu hissediliyor.



ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMAK HAYALİM



Ben yapamadığım şeyleri düşünüyorum. Hep Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hayalini kurdum. İnşallah ileride bunu başaracağız diye düşünüyorum. Bunun için ayrıca çok çalışmamız gerektiğini de biliyorum.



RUSYA'YA GİDERİZ



Fatih Terim Milli Takım için büyük emek harcıyor. Yeni oyuncular kazandırmak, hedefe giderken Dünya Kupası'na katılımı çok önemsiyoruz. Destekçisiyim. Dünya Kupası'na katılacağımıza inancım tam.



WES ÇALIŞKAN BİR FUTBOLCU



TERİM-)Hayatımda örnek aldığım, çok sevdiğim hem aile hayatı hem çalışkanlığı ile Türk futboluna kazandırdıklarıyla fark yaratan hocam.

FELDKAMP-) İlk geldiğinde farkını bize hissettiren, mücadele gücü aşılayan kurnaz, kurt hoca.

HAGİ-)Büyük futbolcu. G.Saray'da oynayan oynatan seyri keyif veren önemli bir oyuncu.

WESLEY SNEİJDER-) Bizim hiçbir sorunumuz olmamıştır. Çok da beğenirim. Sneijder, iyi bir profesyonel, çalışkan, önemli bir yıldız.

MUSTAFA DENİZLİ-) G.Saray'da ilk hocam çok saygıdeğer bir adam, başarılar diliyorum.

PİONTEK-) Sistem oturtmaya çalıştı.

AKHİSAR-)Benim hayatımda çok önemli yeri var. Küçük şeyle mutluluk gibi. Güzel, temiz, düşünceli insanlarla elde edilen başarı. Her şey yapılabilir. Bunun ispatıdır Akhisar. Benim için ayrı yeri olan büyüttüğüm bir çocuğum gibi.

G.SARAY-)Takımım, benim her şeyim. İlkleri başaran takım olarak hep çıta yüksek tutulmalı.



O TELEFONU ASLA UNUTAMAM



"Babamın öldüğü gün G.Saray'dan teklif alıp teknik direktörü olmam takdiri ilahiydi. Cenaze günü Abdurrahim Ağabey aradı, 'Seni takıma düşünüyoruz, ne dersin?' dedi. 'Babamı kaybettim' deyince şoke oldu. 5 dakika sonra tekrar aradı. 'Zamanımız dar, karar vermemiz lazım' dedi. 'Benim için izin alırsanız olur' dedim. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim ile görüşüldü, sonra G.Saray'ın hocası oldum. Onlara teşekkür ederim. Kabul etmeselerdi G.Saray'da o güzel günleri yaşamayacaktım. Başarılı bir dönem geçirdik."



3 KUPAYI TEK BAŞIMA ALMADIM



Bana 3 kupayı kazanmayı Allah nasip etti. Bu konuda tabii ki tek başıma başarmadım. Emek veren futbolcularımız, gece gündüz çalışan yöneticiler, Başkanımız Duygun Yarsuvat, bizleri her alanda rahatlattı. Ufak tefek önümüze gelebilecek sıkıntıyı yaşamadan bertaraf etti, tepeden iyi yönetti. Şampiyon olduğumuz sene önce dağılmış takımı bir araya getirdik. Oyuncularımın buna tepki vermesi önemliydi. Selçuk, Burak, Melo, Muslera, Sneijder ve Chedjou gibi isimlerin önderliğinde önce birlikteliği yakaladık. Puan olarak kötü durumda değildi, biz düzeltmeler yaptık, oyuncular da buna inanınca başarı geldi.



TUDOR'U TAKDİR EDİYORUM



Igor Tudor'u yeni başlamasına rağmen takdir ediyorum. Karabükspor'da başarılı bir dönem geçirdi. G.Saray daha iyiye gidecektir. Oyuncularıma başarılar diliyorum. Aslında konuşsam çok şey söylerim ama susmak istiyorum.



(Lig Radyo)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Hamzaoğlu'dan Sitem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.


Advertisement