Hande Şubaşı'nın 4 Yıllık Evliliği Resmen Sona Erdi - Son Dakika
Magazin

Hande Şubaşı'nın 4 Yıllık Evliliği Resmen Sona Erdi

Türkiye Güzeli Hande Subaşı ile Can Tursan'ın 4 yıllık evliliği dün resmen bitti. Eşini aldattığı konuşulan Tursan, "Sevgi ve saygı kalmadı. Evliliğimiz fiilen bitti" dedi.

17.02.2016 12:29  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan 4 yıl önce büyük bir aşk ve dillere destan bir düğünle evlenen ünlü çiftin boşanma davası, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü.

DAVAYI TURSAN AÇTI

2005 Türkiye Güzeli eşine boşanma davasını açan taraf olan Can Tursan, avukatı aracılığıyla Subaşı ile arasında duygu ve düşünce birliği sağlanamadığını belirtti.

Tursan, 4 yıldır evli olduğu güzel oyuncuyla aralarındaki sevgi ile saygı bağının yok olduğunu ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını dile getirdi. Evlilik birliğinin devam ettirilmesinde yarar ve umut görülmediği için boşanma davası açtığını söyleyen Can Tursan, mahkemeye sunduğu dilekçesinde evliliğin fiilen de bitmiş olduğunu açıkladı.

MADDİ TALEP YOK

Hande Subaşı ve Can Tursan, birbirlerinden herhangi bir nafaka ya da maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak boşandı.

EŞİNİN İHANETİ ORTAYA ÇIKTI

Subaşı ile Tursan, evlilikleri boyunca aldıkları tüm eşyaları ise paylaşma yoluna gitti. Can Tursan'ın sadece 4 yıldır evli olduğu güzel eşine, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı kadınlarla ihanet ettiği ve evliliğin bu sebepten ötürü sona erdiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Takvim

Hande Şubaşı\'nın 4 Yıllık Evliliği Resmen Sona Erdi

Son Dakika Magazin Hande Şubaşı'nın 4 Yıllık Evliliği Resmen Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...37: Bi de hep kadınları suçlu bulurlar..neymiş kendilerine bakmıyorlarmış,yok kilo alıyorlarmış..arkadas Türkiye güzeli değil kainat güzeli olsan adam namussuzsa yine gözü dışarda..islam suurunda ve ahlakında olsalar yılandan kaçar gibi haramdan kaçar evliliklerini korurdular..ne diyelim Allah hepimize islam ahlakı versin..Amin 37 3 Yanıtla
  • ED FB : Handeyi severim, delikanlı kızdır. Hayırlısı olsun 7 3 Yanıtla
  • ????: evlen evlen boşan ne kolayy 6 1 Yanıtla
  • Ayşe: Ne alaka ruj ya ne saçmalıktır 1 2 Yanıtla
  • adalet istiyenler: pillov dagru bir tespitte mulun musun tebrik ederim seni 1 0 Yanıtla

Advertisement