Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?

Hande Yener'in nişanlısı Cem Şenol ile ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hande Yener'in bu yaz çıkaracağı yabancı albüm sonrasında evlenmeyi düşündüğü nişanlısı Cem Şenol internette de merak konusu oldu. Peki Cem Şenol kimdir?

02.08.2018 10:05  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hande Yener şu an aşk hayatıyla gündemde. Kasım ayında nişanlanan Hande Yener'in kalbini çalan Ümit Cem Şenol'u herkes merak ediyor. Kasım ayında nişanlanan çiftin henüz düğün tarihi belli olmasa da instagram hesaplarından beraber fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyorlar. Yakışıklılığıyla dikkat çeken ve yabancı mankenlere olan benzerliğiyle öne çıkan Ümit Cem Şenol kimdir?

Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?
Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?

CEM ŞENOL KİMDİR?

44 yaşında olan Hande Yener ile nişanlanan Ümit Cem Şenol'un kaç yaşında olduğu merak ediliyor. 24 nisan 1985doğumlu olan Ümit Cem Şenol 32 yaşında. Ümit Cem Şenol Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu. Yakışıklı model, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adeta yürek hoplatıyor.

Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?
Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?

TUĞBA EKİNCİ İLE TANINDI

Düzgün fiziği ve sarışın olmasıyla dikkat çeken Ümit Cem Şenol mankenlik yapıyor. Boğa burcu olan Ümit Cem Şenol, Tuğba Ekinci ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasına hızlı giriş yapmıştı.

YAKIŞIKLI MODEL, BRAD PITT VE ANGELINA JOLIE HAYRANI

Instagram'da verdiği pozlarla genç kızların kalbini çalan Ümit Cem Şenol modellik yapıyor. Sarışın olması nedeniyle birçok kişinin ilgisini çeken Ümit Cem Şenol, Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye olan hayranlığıyla biliniyor. Instagram hesabından da sık sık ünlü çiftin fotoğraflarını paylaşıyor.

Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?

Hande Yener\'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir?

Son Dakika Magazin Hande Yener'in Nişanlısı Cem Şenol Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Smmm25: Uturduğumuz bölgede çok Bulgar gardeşimiz var sizler Bulgar tabirini kullandığınız için bende Bulgar yazdım...abartmıyorum 99 yılından beri oturduğum bölgede be terbiyesiz bir Bulgar erkek ne de kız gördüm...ahlaki yönden 10 numaralar .... 0 1 Yanıtla
  • Betul: Erkek buyuk olsa daha iyi bence 32 yas yari yasi yaf cocugu gibi ayni 0 1 Yanıtla
  • ÜMİT-58: kısacası banane 1 0 Yanıtla
  • ..: YAV İYİKİ ANLATTINIZ BİZDE MERAKTAN PATLAMIŞTIK KİM BU CEM ŞENOL DİYE ALLAH RAZI OLSUN MERAKIMIZI GİDERDİNİZ YALNIZ ANASININ BABASININ ADINI DA YAZSAYDINIZ VEYA SOY AĞACINI ÇIKARTSAYDINIZ DAHA İYİ OLURDU 0 0 Yanıtla

Advertisement