Hangi Diziler Devam Edecek? - Son Dakika
Magazin

Hangi Diziler Devam Edecek?

Yaz Aylarının Gelmesiyle Birlikte Bir Çok Dizi Tatile Girerken Bazı Diziler İse Sona Erecek. İşte Dizilerin Akibeti...

08.06.2008 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YAZ AYLARININ GELMESİYLE BİRLİKTE BİR ÇOK DİZİ TATİLE GİRERKEN BAZI DİZİLER İSE SONA ERECEK. İŞTE DİZİLERİN AKİBETİ...

Haziran ayının gelmesiyle birlikte kanallarda bir hareket başladı. Bilindiği gibi 7-29 Haziran tarihleri arasında İsviçre ile Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası var. Hemen hemen her akşam maç yayını olması sebebiyle birçok dizi yayınına ara verecek. Kimi dizi bu aradan önce ekrana veda edecek, kimi yaz aylarında da sürüp gidecek. Üstelik aralarına yeni yapımlar da eklenecek. Bakalım bu yaz ekranlarda hangi diziler hüküm sürecek?

ANNEM(ARA VERECEK)

Başlıca rollerini Talat Bulut, Vahide Gördüm, Duygu Yetiş, İlhan Şeşen, Tuncer Salman, Seda Akman, Emel Göksu, Ali Uyandıran, Zeynep Gülmez ve Cavit Çetin Güner'in paylaştığı dizide, bakan Musa Bayrı, siyaseti bırakacak mı, tekrar Zeynep'le evlenecek mi, hepsi yeni sezonda belli olacak.

ARKA SIRADAKİLER(DEVAM EDECEK)

Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Gözde Mükavelat, Tuncer Öz, Gülşah Küçükyıldız, Sevda Dalgıç ve Fırat Çöloğlu'nun rolleri paylaştığı, bir lisede yaşanan olayların anlatıldığı gençlik dizisi yazın da yayımlanmaya devam edecek.

ARKA SOKAKLAR(ARA VERECEK)

Başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu'nun oynadığı dizi gerek yeni, gerekse eski bölümleriyle pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi. Ancak haziranda üç aylığına ekranlara veda edecek. Eylül ayından itibaren Rıza Baba ve ekibi yeni maceralarıyla ekranda olacak.

AVRUPA YAKASI(DEVAM EDECEK)

Gazanfer Özcan, Hümeyra, Gülse Birsel, Tolga Çevik, Hasibe Eren, Sarp Apak, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Hale Caneroğlu, Engin Günaydın, Rutkay Aziz, Suna Keskin, Yıldırım Öcek, Veysel Diker, Yavuz Seçkin, Vural Çelik ve Binnur Kaya'nın başrollerini paylaştığı komedi, yeni bölümleriyle yaz aylarında da bizi güldürmeyi sürdürecek.

BENİM ANNEM BİR MELEK (DEVAM EDECEK)

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Nilgün Belgün ve Ayça İnci'nin önemli rollerini paylaştığı dizide cadı mı cadı, bir o kadar da tatlı bir anne, bir kayınvalide olan Neriman'ın maceraları anlatılıyor.

BEZ BEBEK(DEVAM EDECEK)

Ekranların bir başka fantastik dizisinde Evrim Akın, Tan Sağtürk, Oya Aydoğan, Ege Tanman, Fatoş Kabasakal başrolleri paylaşıyor. Dizi yaz aylarında da ekrana gelecek.

BİNBİR GECE (ARA VERECEK)

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher ve Ergün Emir'in önemli rollerini paylaştığı sezonun en ilgi çeken dizisi, yaz döneminde ara verip, eylülde yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek. Onur ile Şehrazat'ın evliliğinde bir değişiklik olacak mı, Eda, Onur'u elde edip Şehrazat'tan intikam almak için neler yapacak, bunları yeni sezonda göreceğiz.

DEDEKTİF BİRADERLER (DEVAM EDECEK)

Genç polis memuru Savaş'ın, IQ'su 200 ölçülen kardeşi Barış ile olayları daha rahat çözdüğü dizide önemli rolleri Emir Benderlioğlu, Neslihan Oyal, Gündüz Sezgin, Burçin Üçüncüoğlu, Serdar Yeğin, Serhat Özcan, Teo ve Sezgi Danışman paylaşıyor. Dizi yeni başladı.

'ELVEDA DERKEN'(BİTECEK)

Önemli rollerini Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe, Sinan Sümer, Aydan Kaya, Fatma Karanfil, Tansel Öngel'in paylaştığı sevilen dizi 'Elveda Derken' geçen haziran ayında başlamıştı, bu haziranda da ekranlara veda ediyor. Lale hastalığını atlatıp yeniden kocası Ege ile kızları Naz ve Ece'ye mi dönecek, Zeynep'le Kerim tekrar evlenecek mi, yoksa Lale ölüp Ege, Zeynep'le mi yaşamaya devam edecek, hepsi sürpriz finalde belli olacak.

TATLI BELA FADİME(BİTECEK)

Nehir Erdoğan, Berk Oktay, Füsun Demirel, Sema Aybars, Cezmi Baskın, Yeşim Gül, Ali İpin, Arif Erkin ve Bülent Alkış'ın önemli rollerini paylaştığı dizide Karadenizli Fadime'nin İstanbul'da yaşadıkları anlatılıyor. Bir bebek sahibi olan Fadime ile ailesi haziran ayı ortalarında ekranlara veda edecek.

GAZİ(BİTECEK)

Ahmet Kural, Selin Demiratar, Perihan Savaş, Kemal Kocatürk, Altan Günbay, Sibel Topaloğlu, Hande Alpaslan ve Yıldız Ç. Atiksoy'un önemli rolleri paylaştığı dizide, terhise hazırlanırken karakola yapılan hain bir saldırı sonucu yaralanarak evine geri dönen bir gazinin yaşantısı anlatılıyordu. Beklenen ilgiyi göremeyen dizi haziran ayında ekranlara veda edecek.

'GENCO'(BİTECEK)

Geçen yıl yaz sezonuna girerken Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Fatma Murat, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen'le başlayan 'Genco'ya, daha sonra yılların oyuncusu Kuzey Vargın da eklendi. 17 Ağustos depremi ile birbirinden ayrılan iki kardeşin yıllar sonra buluşmalarını anlatan dizi, haziran ayı içinde bitecek. Finalin nasıl olacağı şimdilik bir sır.

HATIRLA SEVGİLİ(BİTECEK)

Beren Saat, Cansel Elçin, Okan Yalabık, Avni Yalçın, Engin Şenkan, Ayda Aksel, Hüseyin Avni Danyal, Nergis Öztürk, Meltem Parlak, Turgay Aydın, Belçim Erdoğan, Özgür Özberk, Kadir Özdal ve Berk Hakman'ın önemli rollerini paylaştığı dizi haziran ayında sürpriz bir sonla ekranlara veda ediyor. 50'li yıllarda İstanbul'da yaşanan hüzünlü bir aşkla başlayan dizi 60'lı ve 70'li yıllarda yaşanan siyasi olayları ekrana getiriyor.

İKİ AİLE(BİTECEK)

Emre Kınay, İclal Aydın, Hakan Vanlı, Bahar Yanılmaz, Ece Çeşmioğlu, Doğaç Yıldız, Zeynep Özkaya, Akçahan Akça, Şenay Kösem, Asu Maralman, Halit Akçatepe, Ali Cağaloğlu ve Tekin Akmansoy'un önemli rollerini paylaştığı dizi iki yıl önce yaz döneminde başlamış ve hiç ara vermemişti. Ancak bu haziran ayı ortalarında sürpriz bir finalle bitecek.

KÖPRÜ(BİTECEK)

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamını anlatan dizide, başlıca rolleri Erdal Beşikçioğlu, Ayşegül Ünsal, İdil Fırat, Korel Cezayirli, Melis Birkan, Yurdaer Okur, Tolga Evren, Ebru Evren, Evlin Beşikçioğlu ve İpek Karapınar paylaşıyor. Dizi haziran ortasında final yaparak ekranlara veda edecek.

LİMON AĞACI (BİTECEK)

Şehirli zengin genç Kaan ile kasabalı kız Peri'nin zorlu aşkını konu alan dizide Serenay Sarıkaya, Kaan Urgancıoğlu, Bülent Kayabaş, Zuhal Gencer, Burak Altay, Cevdet Arıcılar ve Selda Özer oynuyor. Dizi haziran ayında sona eriyor.

MENEKŞE İLE HALİL(BİTTİ)

Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı, Murat Daltaban, Mehmet Çevik, Caner Çandarlı, Fırat Tanış, Hasan Küçükçetin, Nergis Çorakçı, Yıldız Kültür, Muharrem Özcan ve Ekin Türkmen'in başrollerini paylaştığı dizi, ekrana veda etti. Dramatik bir sonla biten dizide Halil ile babası Mithat, Mustafa'nın tabancasından kurşunlarla öldü. Menekşe doğmamış çocuğu ile baş başa kaldı.

ELVEDA RUMELİ(DEVAM EDECEK)

Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Berrak Tüzünataç, Gülçin Santırcıoğlu, Ertan Saban, Tuna Orhan, Tolgahan Sayışman, Bedia Begovska, Gökhan Mete ve Filiz Ahmet'in başrollerini paylaştığı dizi, ekranların en çok izlenen yapımlarından biri. Sütçü Ramiz ve ailesinin yaşamları ekrana gelmeye devam edecek.

SELENA(DEVAM EDECEK)

Sinem Kobal, Zuhal Topal, Selda Özbek, Hakan Altıner, Sinan Çalışkan, Cansu Demirci, Gizem Güven, Zuhal Yalçın ve Ümit Erdim'in önemli rollerini paylaştığı fantastik dizi, yaz aylarında da çocukları ekran başına toplayacak.

SILA(DEVAM EDECEK)

Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancılar, Fatoş Tez, Fatoş Sezer, Muhammed Cangören, Kartal Balaban, Cemal Toktaş, Boncuk Yılmaz, Tayanç Ayaydın, Zeynep Anıl Tattıran, Namık Kemal Yiğittürk, Celil Nalçakan, Serap Doğan ve Gökçe Yanardağ'ın rol aldıkları dizinin seti bir ara İstanbul'a taşınsa da tekrar Mardin'e döndü. Boran Ağa ile Sıla'nın öyküsü hiç ara vermeden devam ediyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ(ARA VERECEK)

Ekranın en çok izlenen dizilerinden birisi olan 'Yaprak Dökümü'nde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Seda Demir, Tolga Karel, Başak Sayan, Yusuf Atala, Ahmet Saraçoğlu ve Güler Ökten önemli rolleri paylaşıyor. Ali Rıza Bey ve ailesi yaz tatilinin arkasından eylüldeki yeni yayın döneminde merakla beklenen sorulara yanıt vermek üzere ekranda olacak.

HEPSİ 1(DEVAM EDECEK)

Hepsi grubunun kızları Cemre, Eren, Gülçin, Yasemin ile Ayçe Abana, Bahadır Efe, Kubilay Penbeklioğlu, Sezen Ünal, Erman Burmalı ve Cem Avnayim'in önemli rollerini paylaştığı gençlik dizisi yaz tatili vermeden yayımlanmaya devam edecek.

haftasonu

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Hangi Diziler Devam Edecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement