Hangi Kadın Filmi - Son Dakika
Sinema

Hangi Kadın Filmi

Hangi Kadın Filmi

Hangi Kadın filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Hangi Kadın filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

25.06.2019 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50 yaşında, iki çocuk annesi ve akademisyen olan Claire, kendisinden genç olan sevgilisi tarafından terk edilir. Ayrıldığı sevgilisini Jo’yu sosyal medya üzerinden takip etmek isteyen Claire, sahte bir Facebook profili oluşturmaya karar verir. 24 yaşında, sarışın, genç ve güzel bir kadın fotoğrafı ile yeni bir hesap oluşturan Claire, sosyal medyada Clara Antunés kimliğine bürünür. Claire, yarattığı bu kurgusal karakter ile Jo’ya ulaşmak için onun yakın arkadaşı Alex’e arkadaşlık isteği gönderir. Alex’in teklifi kabul etmesiyle ikisi arasında başlayan sohbet, bir süre sonra ikisinin arasında beklenmedik bir bağın oluşmasına neden olur. Alex’in sanal ortamda konuştuğu 24 yaşındaki kadınla tanışmak istemesi ise işlerin karışmasına neden olur. Alex ile konuşmaya kendisini kaptıran ve bir süre sonra duygularının önüne geçemeyen Claire, kendisini içinden çıkılması zor bir durumun içine sokar. Sanal bir dünyada gerçek bir aşkın içine düşen Claire, zor bir karar vermek zorunda kalır.

Yönetmen: Safy Nebbou

Senaryo: Safy Nebbou, Camille Laurens, Julie Peyr

Oyuncular: Juliette Binoche, Nicole Garcia , François Civil, Marie-Ange Casta, Guillaume Gouix, Charles Berling, Jules Houplain, Jules Gauzelin, Francis Leplay, Pierre Giraud, Sonia Mohammed Cherif, François Genty, Claude Perron, Noémie Kirscher-Perrel

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Celle que vous croyez (Who You Think I Am)

Yapımcı Firma: Diaphana Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Fransa, Belçika

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 101 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 06.09.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Hangi Kadın Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement