Hangimiz Sevmedik", Yeşilçam Sıcaklığını Yansıtmayı Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Hangimiz Sevmedik", Yeşilçam Sıcaklığını Yansıtmayı Hedefliyor

Özlenen mahalle yaşamını, komşuluk, aile ve dostluk kavramlarını konu alan TRT 1 dizisi, "Hangimiz Sevmedik", yeni sezonda da Yeşilçam sıcaklığını izleyicilerin evine taşımayı hedefliyor.

30.09.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özlenen mahalle yaşamını, komşuluk, aile ve dostluk kavramlarını konu alan TRT 1 dizisi, "Hangimiz Sevmedik", yeni sezonda da Yeşilçam sıcaklığını izleyicilerin evine taşımayı hedefliyor.

Renkli karakterleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğenilen dizinin başrol oyuncularından Altan Erkekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyon izleyicileri ve sektörde çalışanlar için heyecan verici bir sezon başladığını belirterek, "Kıyasıya bir yarışın içerisindeyiz." dedi.

Erkekli, TRT'nin kendi içinde bir huzuru olduğuna vurgu yaparak, "TRT bütün kanalların okulu olduğu için orada başlayan işlerde, öncelikle seyirciye olan saygıdan dolayı bir ömür biçme olayı olmuyor diğer kanallardaki gibi. Gerçi reyting olayı bütün kanalları ilgilendirse de TRT'de daha bir huzurla başlıyor işler. Genelde bütün arkadaşlar da bunu bilirler." diye konuştu.

Sevilen dizide "Münir Yeşil" karakterini canlandıran Erkekli, dizinin pazartesi günleri izleyiciyle buluştuğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Uzun yıllar televizyonla ilişkisi olmayanların bile bu diziyle beraber, yeniden televizyon izleyicisi oldukları bir dizi. Dışarıda sokakta, metroda, otobüste, televizyon izleyicilerinin gerçekten çok beğendiklerini söyledikleri bir mahalle dizisi. Aşkların, sevgilerin, nefretlerin, didişmenin, hır gürün, yardımlaşmanın gerçek olarak günümüze yansıdığı, zaman zaman da 1980 öncesi, mahallede yaşanan olayların, aşkların ve sevgilerin gelgitlerle ekranda gösterildiği bir dizi."

Altan Erkekli, aşk hikayesinden yola çıkarak hazırlanan dizide, hayatın içinde her zaman var olan duyguların, rekabet, dayanışma, sevgi ve kıskançlık gibi duyguların, günümüzdeki yansımalarının görüldüğünü sözlerine ekledi.

Bozkurt: "İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz"

Dizide, "Şener Yeşil" karakterini canlandıran oyuncu Cengiz Bozkurt da dizinin sıcak ve samimi bir mahalle dizisi olduğunu söyledi.

Bozkurt, izleyicilerden gelen geri bildirimlerden memnun olduklarını aktararak, "İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz. Büyüklerimizden, küçüklerimize kadar çok yetenekli oyuncularımız var. Ekibimiz de çok sağlam." ifadelerini kullandı.

Çok güzel bir ekip olduklarını kaydeden Bozkurt, şöyle devam etti:

"Aslında nazar değmesin ama sorunsuz bir ekibiz. Böyle de gitmeyi düşünüyoruz. Seyircinin de teveccühü iyi yönde. Rekabetin çok yüksek olduğu bir gün pazartesi. Bir sürü yeni dizi de girdi şimdi. Artık başa güreşmeye devam edeceğiz. Kendimize güveniyoruz. Seyirciyle buluştuğumuzda zaten, o sıcaklığı geçireceğimizi de biliyorduk. Haklı da çıktık. Bundan sonra bütün sezon boyunca böyle devam etmeyi düşünüyoruz inşallah."

Cengiz Bozkurt, dizide hayatında hep başarısız olmuş bir adamı canlandırdığını ifade ederek, "Bir türlü hayatta dikiş tutturamayan, hayalleriyle yaşayan bir adamı canlandırıyorum. Zaten çekici tarafı da bu. Evlenirse siz de izlemezsiniz. Evlendirmeyelim bu adamı. Başarısız adam olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Yapımcılığını BSK Yapım'ın, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu'nun üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.

Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker ve Mehtap Bayri'nin rol aldığı dizi, pazartesi günleri 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

İsmini, Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" isimli şarkısından alan dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir'in bir birine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hangimiz Sevmedik', Yeşilçam Sıcaklığını Yansıtmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu
    17:09 Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Yılmaz, kitap okumanın önemine vurgu yaparak üniversitede kitap okuma etkinliklerinin yaygınlaştırılacağını ve kampüslerde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Etkinlikte en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi.

  • Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü
    17:08 Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü

    Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için alınan ve alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantıda, Isparta genelinde 330 bin 236 seçmenin bin 153 sandıkta oy kullanacağı ve seçimler boyunca 2 bin 28 polis ve jandarmanın görev yapacağı bildirildi.

  • Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
    17:08 Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi

    Söke Basket Spor Kulübü (SBK) ve Kuşadası Academy Spor Kulübü (KASK), gruplarındaki 7 maçını da yenilgisiz tamamlayarak finalde karşı karşıya geldi. Final maçında sporcular, velilere anlamlı bir mesaj vermek için pankart açtı. Kulüplerin antrenörleri ise çocukların kötü alışkanlıklardan kurtulması ve saygı değerlerini öğrenmelerinin önemini vurguladı. Her iki kulübün kurucu antrenörü ise velilere teşekkür etti ve çocukların gelişimi için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
    17:08 Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

    Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı ilgili Genel Müdürlüklerin katılımıyla tarımsal üretimin planlanması konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, tarımsal üretimin planlanması ilkeleri ve geleceğe yönelik hedefler tartışıldı.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri toprağa verildi
    17:07 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden İbrahim Keskin ve Mehmet Sultan Allahverdi'nin cenazeleri düzenlenen törenlerle defnedildi. İbrahim Keskin'in cenazesi Arsin ilçesindeki Merkez Camisi'nde, Mehmet Sultan Allahverdi'nin cenazesi ise Rize'nin İyidere ilçesine bağlı Kalecik köyündeki Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Diğer işçi Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi ise yarın Trabzon'da defnedilecek.

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.

  • Van'da Torbacılara Operasyon: Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi, 29 Şahıs Hakkında İşlem Yapıldı
    17:06 Van'da Torbacılara Operasyon: Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi, 29 Şahıs Hakkında İşlem Yapıldı

    Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Van'da 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildiği ve 29 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi. Operasyon sonucunda 242,96 gram esrar, 50,66 gram metamfetamin, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 adet ecstasy ve 7 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.


Advertisement