Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi

Adana'da istediği kızı beğenmeyen akrabalarını katledip intihar eden genç, para gönderdiği kız arkadaşına, 'Üzerine bir şeyler al, seni istemeye gelince güzel görsünler' demiş.

05.05.2017 14:20  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, aralarında emekli valinin de olduğu 5 akrabasını öldürüp intihar eden Suphi Denizhan Dener'in sevgilisi Hanım Kaya'nın ifadesinde, "Cinayet işlendiği gün beni arayıp 'kapıcıyla sana para gönderdim üzerine bir şeyler al, seni istemeye gelince güzel görsünler' dedi ve sonra telefonu kapattı" dediği öğrenildi.

''AİLEMDEN İSTEMEK İÇİN GELECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ''

Kurtuluş Mahallesi'nde 3 Mayıs akşamı kız isteme görüşmesi için bir araya geldikleri emekli vali olan eniştesi İsmet Metin, halası Nurşen Metin, kızları Senem Metin, kendisini büyüten diğer halası Gönül Cengiz ile onun oğlu Suphi Cumhur Cengiz'i öldürüp intihar eden Suphi Denizhan Dener'in sevgilisi Hanım Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı. Hanım Kaya, katliamdan yaklaşık 2 ay önce Dener'in kendisine halalarının geleceğini anlattığını belirterek, "25 Mayıs'ta ailemden istemek için geleceklerini söylemişti. 10 gün önce de halası Gönül Cengiz ve eşi Metin Cengiz ile Hatay'a geldiklerini bana söylemişti. Ayrıca 2 Mayıs'ta da Adana'ya geleceğini söylemişti. Hatta halası ve eşinin Adana'ya gelmek için karar veremediklerini, sinirlendiğini söylemişti ama bana haber vermedi" dediği öğrenildi.

Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi

''BENİ İSTEMEDİKLERİNİ BEN ANLIYORDUM''

Denizhan Dener'in halalarının kendisini istemediğini anladığını belirten Hanım Kaya, ifadesinde şunları söyledi: "Bunlarla bir sorunu olup olmadığını bana anlatmazdı. Halası Nurşen Metin ve eşi İsmet Metin ile aralarında bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Bana bugüne kadar herhangi bir şey söylemedi. İki sene önce Suphi Denizhan ile konuştuğumuzda sinirli bir hali olduğu zaman ben sormuştum. Bana akrabalarını, yani 'halalarımı katledeceğim, beni sinirlendiriyorlar' diyordu. Ben de 'neden böyle konuşuyorsun' dediğimde, 'hiç böyle bir şey yapar mıyım, şaka yapıyorum' diyordu. Ancak halaları ile ne sorun yaşadığını söylemiyordu. Ancak beni istemediklerini ben anlıyordum. Bugünkü olayın da neden kaynaklandığı konusunu bilmiyorum. Ankara'da oturan halası Nurşen Metin ve eşi İsmet Metin ile birlikte kızları Sinem Metin'in de beni istemek için Adana'ya geleceklerini, Suphi Denizhan Dener bana bir ara söylemişti. 2 gün sonra, yani cuma günü kahvaltı yapacaktık. O zaman beni tanıştıracaktı. İkimizin arasındaki konuşmalarda ara sıra ben Suphi Denizhan'a 'halaların hadi beni beğenmezse' diyordum. Suphi Denizhan da bana 'seni beğenmeyecekler de kimi beğenecekler' diye söylüyordu."

Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi
''KAPICIYLA BİN LİRA PARA GÖNDERDİ''

Olay günü kapıcıyla birlikte kendisine Dehizhan Dener'in bin lira para verdiğini anlatan Kaya şunları kaydetti: "3 Mayıs'ta saat 16.35'te Suphi Denizhan beni aradı. Bir apartman kapıcısı ile bana para yolladığını söyledi ve 'bu para ile üzerine kıyafet alırsın, tanışmada seni güzel görsünler' dedi. Saat 19.17 sıralarında Suphi Denizhan ile tekrar telefonla konuştum. Bana '1-2 gündür halalarıma sinirlendiğim için seni arayamadım, seni ihmal ettim. Kendine iyi bak. Seni seviyorum' dedi. Ben de 'sende bir haller var galiba' dedim ve telefonu kapattık."

Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi
"CİNAYETİ TESADÜFEN ÖĞRENDİM"

Sevgilisinin 5 kişiyi öldürüp intihar ettiğini tesadüfen öğrendiğini belirterek, "Taksici ağabey bana, 'Suphi Denizhan Dener, 2-3 gündür Adana'da hatta 1 saat kadar önce eve çıktı' dedi. Ben de taksiciye, 'Suphi Denizhan eve çıktıysa gel beni al' dedim. Taksici saat 20.05'te geldi, beni evden aldı, taksiye bindim. Bu sırada taksici, Suphi Denizhan'ın Adana'ya geldiğini söyleyerek, 'belki ailesi ile sorunu vardır ondan dolayı sana söylememiştir, kafana takma' dedi. Ben de, 'ağabey zaten oraya gidince yukarı çıkmam, zile basarım, Suphi Denizhan'ı aşağıya çağırırım, konuşurum, eğer bir sorun varsa yukarıya çıkmayayım' dedim. Taksi ile apartmanın önüne geldik. Polisler vardı. Polisler bana 'Suphi Denizhan Dener'in kız arkadaşı mısın' dedi. Ben de 'evet' dedim. Daha sonra yukarıya çıktım. Polisler çilingir bekliyorlardı. Sonra beni emniyete getirdiler. Ben Suphi Denizhan'ın halalarını, eniştelerini ve çocuklarını hiç görmedim, onlarla tanışmadım. Ailesi ile ilgili bir şey sorduğumuzda konuşmazdı ve konuyu kapatırdı, 'her şeyin yeri ve zamanı var' derdi. Suphi Denizhan Dener'in ailesinden beni istemeyen varsa bilmiyorum. Zaten ailesiyle yüz yüze tanışmadım. Suphi Denizhan Dener'in neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum, hiç şüphelenmedim" dediği belirlendi.

''CENAZEYİ ALIP DENİZHAN'I TOPRAĞA VERECEĞİZ"

Ayrıca telefonla ulaştığımız Hanım Kaya, Denizhan Dener'in annesi ve babasını küçük yaşta kaybettiğini, kendisine bakan halalarını öldürdüğünü, bu nedenle cenazesini yakınlarının almadığını ifade ederek, "Bizim ortak bir arkadaşımız cenazeyi almak için adli tıpa gitti. Ancak cenazeyi vermediler. Bunun için savcılığa başvurması gerekiyormuş. Arkadaşımız savcılığa başvuru yaptı. Başvuru kabul edilirse cenazeyi alıp Denizhan'ı toprağa vereceğiz" dedi.

Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hanım Kaya: Tanışmada Güzel Görünmem İçin Bana Para Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement