"Hanımın Çiftliği" Albümü Raflarda! - Son Dakika
Güncel

"Hanımın Çiftliği" Albümü Raflarda!

"Hanımın Çiftliği" Albümü Raflarda!

"Hanımın Çiftliği" dizisinin, Mazlum Çimen ve Saki Çimen tarafından bestelenen müziklerinden oluşan albüm müzik marketlerde!

10.04.2012 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mazlum Çimen ve Saki Çimen'in Besteleriyle "Hanımın Çiftliği" Albümü Raflarda!

Orhan Kemal'in unutulmaz eserinden uyarlanarak ekranlara damgasını vuran "Hanımın Çiftliği" dizisinin, Mazlum Çimen ve Saki Çimen tarafından bestelenen müziklerinden oluşan albüm müzik marketlerdeki yerini aldı!

Yapımcılığı Gold Film tarafından üstlenilen 70 bölümlük "Hanımın Çiftliği" dizisinin başrollerini Özgü Namal ve Mehmet Aslantuğ paylaştı.

Özellikle jenerik müziğiyle dikkat çeken dizinin Mazlum Çimen ve Saki Çimen tarafından bestelenen tüm müzikleri, "Hanımın Çiftliği" albümüyle müzikseverlerle buluşuyor. Çimen's Yapım ve Esen Müzik tarafından, sınırlı sayıda üretilen "Hanımın Çiftliği" albümünde toplam 22 beste yer alıyor.

Tüm düzenlemelerin Mazlum Çimen ve Saki Çimen'e ait olduğu albümde, vokaller ise Ender Balkır'a ait. "Hanımın Çiftliği" albümünde; kemanlarda A. Ulaş Kurugüllü ve Adnan Karaduman, cümbüş ve bağlamada Engin Arslan, gitarda Erdinç Şenyaylar, çelloda Timur Atasever, piyanoda Saki Çimen, trompette Cihan Uzunoğlu ve yaylılarda Gündem Yaylı Grubu yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hanımın Çiftliği' Albümü Raflarda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement