Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti - Son Dakika
Spor

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin görülen dava karara bağlandı. Cinsel taciz suçlamasından beraat eden Turan, 3 ayrı suçtan hapis cezasına çarptırıldı. Dava sonrası sosyal medya hesabından gülen emoji paylaşan Aslıhan Doğan Turan tepki çekti.

11.09.2019 17:03  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında geçtiğimiz sene 9 Ekim'de meydana gelen kavgaya ilişkin görülen dava karara bağlandı. Arda Turan, 'kasten yaralama', 'ruhsatsız silah taşıma' ve 'korku, panik, kaygı veya paniğe neden olacak şekilde silahla ateş etmek' suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hemen çekmeyeceği cezayı aldığı dava sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım" derken; Aslıhan Doğan Turan, Instagram hesabından tartışma yaratacak bir paylaşım yaptı.

AĞIR BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

Instagram hesabının hikaye kısmında sadece gülen bir emoji paylaşan Aslıhan Doğan Turan, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır şekilde eleştirildi.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

"GÜLÜYOR, ÇÜNKÜ GÜÇ ONLARDAN YANA"

Paylaşıma Instagram kullanıcıları Turan'a " Gülüyor çünkü güç, onlardan yana şimdilik. Gülüyor çünkü hastaneye girip etrafa ateş açmak çok komik" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

Aslıhan'ın paylaşımına gelen diğer tepkilerden bazıları is şöyle;

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dedi.

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Çıkan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Arda Turan, kavga sonrası belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti ve orada çıkan boğuşmada Turan'ın silahı ateş aldı. Kavga sonrası mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay arasında 30 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk dava 11 Eylül tarihine ertelenmişti.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti
Hapis cezası alan Arda Turan\'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Son Dakika Spor Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Reis: Bu adam cezaevine girmesse adaletin öldüğü yerdir Türkiye 38 1 Yanıtla Şimdiye: Kadar hangi iktidar yalakası hapse girdi? Hepsinin yaptığı yanına kar kaldı ondan sonra kutsal devlet 16 1
  • Two: Ikisinde soytarı bu kadar net 33 1 Yanıtla
  • Laz: Berkay iyi reklam yaptı parayla yapamazdi 13 12 Yanıtla Feryal: Eksik olsun böyle reklam,,,ayrica Berkay'ın reklama ihtiyacı olduğunu sanmam 10 2
  • İnşallah : Biride senin herifinin yanında sana da aynısını yapar. 20 0 Yanıtla
  • Baki: Allah hepinizi bildiğinin en kralından eylesin. 11 0 Yanıtla
  • Oğuz : Paran varsa dayisin paran yoksa Ayi:) 7 2 Yanıtla
  • Ali Veli: Utanması ve ağlaması gerekirken gülüyor. Ne günlere kaldık la. 9 0 Yanıtla
  • Feryal: Eşi başkasınin hanimina sarkıntılık yapıyor ve bu halen gülüyor,,,,çokmu komikmiş sormak gerek 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement