"Happy Me"ye Tom Tom Sokakta büyük ilgi! - Son Dakika
Güncel

"Happy Me"ye Tom Tom Sokakta büyük ilgi!

"Happy Me" markasıyla keşfeden Zeynep Özçoban, tasarımlarıyla 11-14 Mayıs tarihlerinde "Tasarım TomTom Sokakta" etkinliğindeydi.

18.05.2017 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 gün boyunca birçok etkinliğin düzenlendiğ Tom Tom sokağı "Happy Me"nin çiçek ve mum tasarımlarıyla renklendiren Zeynep Özçoban, yeni markasının oluşmasını, çiçeklerin spiritüel güçlerini keşfetmesine ve insanların ruhlarına hitap etmek istemesine bağlıyor.

Özçoban, "İş yaşantımda kendimi en mutlu ettiğim, günün tüm stresini atmama yardımcı olan hep çiçek ve mumlar oldu. Ve herkesin kendisine iyi gelecek şeyleri tanımlamasının ve hayatına dahil etmesinin insana ne kadar da iyi geldiğini bizzat deneyimliyorum. Bunun için "Tasarım Tom Tom Sokakta" etkinliğinde yer alarak hem birçok kişiye tasarılarımı sunmuş hem de etkinliğin ekibiyle keyifli bir haftasonu geçirmiş oldum" diye konuştu.

Kişiye özel tasarımların yanı sıra ev davetlerini çiçek ve mumlarla, ev sahibinin tarzına ve sofranın dizaynına göre düzenleyen Zeynep Özçoban, etkinliklerin de dekorasyonlarını çiçeklerle yeniden dizayn ediyor. "En önemli noktanın insanın ne istediğini ve tarzının ne olduğunu çok iyi anlamak olduğunu" düşünen Özçoban, kendisine hep şans getirdiğine ve dönüşümünü sağladığına inandığı "Dragon Fly" - "Yusufçuk"u da "Happy Me"nin logosu olarak belirledi.

Zeynep Özçoban, hazırladığı kişiye özel çiçek konseptleri ile şimdiden aranılan markalar arasına girdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Happy Me'ye Tom Tom Sokakta büyük ilgi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement