Hararet Avcıları Şehrinize Geliyor - Son Dakika
Güncel

Hararet Avcıları Şehrinize Geliyor

Hararet Avcıları Şehrinize Geliyor

Lipton Ice Tea, Yılmaz Vural ile Bursa'nın Hararetini Düşürdü

07.06.2011 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lipton Ice Tea Hararet Avcıları, Türkiye'nin hararetini düşürmek için yola çıkıyor. 17 ilde gerçekleşecek eğlenceli etkinliklerin Bursa durağında Bursalılar, markanın reklam yüzü, ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural ile eğlenceli ve sürpriz yarışmalarla coşarken, Lipton Ice Tea içerek hararetlerini dindirdiler.

Türkiye'nin hararetini düşüren Lipton Ice Tea, bu yıla eğlenceli etkinliklerle imza atmaya hazırlanıyor. Lipton Ice Tea Hararet Avcıları, Türkiye'nin hararetini düşürmek için 17 ili gezerek şehirlerde yapılan eğlenceli etkinliklerle bir festival havası yaratıyor. Yaklaşık bir buçuk ay sürecek etkinlikler kapsamında Lipton Ice Tea, Edirne, İzmit, Adapazarı, Bursa, Ankara, Samsun, Trabzon, Kayseri, Adana, Konya, Antalya, Mersin, Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir ve İstanbul olmak üzere toplam 17 ilin hararetini düşürüyor. "Lipton Ice Tea Hararet Avcıları Yolda" etkinliklerinin Bursa durağı, markanın reklam yüzü, ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural ile eğlenceli ve sürpriz yarışmalara ev sahipliği yaptı.

7 Haziran Salı günü Bursa şehir merkezinde gerçekleşen etkinlikte Lipton Ice Tea Hararet Avcıları, araçları şehir merkezine özel müzikler eşliğinde ve konvoy halinde gelerek şehir meydanını tam anlamıyla sarıya boyadı ve tam bir karnaval havası yaşattı. Daha sonra şehir merkezinde aktivite alanında Lipton Ice Tea çadırı ve Dj ve MC eşliğinde bir sahne kuruldu. Kurulan sahnede Lipton Ice Tea'nin reklam yüzü olan ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, top sektirme yarışması ile Bursalılara eğlenceli anlar yaşattı. Tüm gün süren etkinlikte katılımcılar bol bol Lipton Ice Tea içerek hararetini dindirirken, DJ performansı ile coştular ve sürpriz yarışmalar ve gösterilerle de eğlenceye doydular. Eğlence devam ederken de Lipton Ice Tea motosikletleri şehir içinde belli zaman aralıklarıyla turlayarak Bursalıları eğlenceye davet ettiler.

PepsiCo İçecek Şirketi Meyveli Gazlı İçecekler ve Lipton Ice Tea Pazarlama Müdürü Ayça Mutluer Bayraktar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi : "Biz "Hararetle İsteyiniz" sloganımız için Türk halkının hararetli, tipik Akdeniz insanı olmasından yola çıktık. Duygularını dışa vuran, beden dilini çok kullanan bir milletiz. Çabuk hararetlenip, çabuk sakinleşiyoruz. Hararetimiz yükseldiğinde ise dindirmek için büyük bir serinliğe ihtiyacımız var. O serinlik de sadece Lipton Ice Tea'de bulunduğu için Türkiye'nin sıcak şehirlerini dolaşarak yazın en sıcak günlerinde şehirlerin eğlenerek ve Lipton Ice Tea içerek hararetini düşürmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hararet Avcıları Şehrinize Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement