Harran'ı En Güzel Anlatan Fotoğraf Ödüllendirilecek - Son Dakika
Yerel

Harran'ı En Güzel Anlatan Fotoğraf Ödüllendirilecek

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik ilçesi Harran'da, ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

07.03.2016 15:33  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik ilçesi Harran'da, ödüllü fotoğraf yarışması düzenleneceği bildirildi.

Harran Kaymakamlığı, Harran Belediyesi ve Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) iş birliğiyle medeniyetlerin kesişme noktası olarak bilinen Harran'ın tanıtılması amacıyla 7 ile 10 Nisan 2016 tarihlerinde 'Her An Harran' isimli fotoğraf yarışması düzenleneceği duyuruldu. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada, bir Mezopotamya şehri olan Harran'ın doğal güzellikleri, kubbe evleri, medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi mekanları, buğday tarlaları, el sanatları, gelenek ve görenekleri fotoğraflanacak.

En geç 10 Nisan 2016 tarihinde yapılması gereken fotoğraf teslimlerinin ardından aynı gün jüri fotoğrafları değerlendirecek. Sonuçlar düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve birinciye 7 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye ise 2 bin 500 Türk Lirası ödül verilecek.

Yarışmanın jürisinde, Harran Kaymakamı Temel Ayca ile Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Erdal Kınacı, Haluk Uygur, Tekin Ertuğ, Burak Şenbak, Döne Otyam, Ergün Karadağ gibi önemli fotoğraf sanatçıları yer alıyor.

Yarışmayla ilgili detaylara www.heranharran.com adresinden ulaşmak mümkün. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran'ı En Güzel Anlatan Fotoğraf Ödüllendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement