Harran, Mehmetçik İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Harran, Mehmetçik İçin Seferber Oldu

Harran, Mehmetçik İçin Seferber Oldu

Harran’da Zeytindalı Harekatına katılan Mehmetçikler için toplanan yardım malzemeleri dualar eşliğinde Afrin’e gönderildi.

22.02.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran'da Zeytindalı Harekatına katılan Mehmetçikler için toplanan yardım malzemeleri dualar eşliğinde Afrin'e gönderildi.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kaymakamlık ve Belediye tarafından, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatını başarıyla yürüten Mehmetçik için yardım kampanyası düzenledi.

Harran halkının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda toplanan soğuğa dayanıklı termal özellikli kışlık giyim ve kuşam malzemelerin yüklendiği kamyon 15 Temmuz Meydanı önünden düzenlenen törende tekbirler eşliğinde uğurlandı. Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleriyle çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Afrin'deki operasyona katılan Mehmetçik için dua edildi. Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Türk milletinin gurur kaynağı Mehmetçik için her türlü özveride bulunmaya hazır olduklarını vurguladı.

"Desteklerimiz sürücek"

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik'e her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Kaymakamlık ile ortaklaşa düzenledikleri yardım kampanyasına ilçedeki vatandaşların ciddi katkı sunduklarına dikkat çeken Özyavuz, daha önce de belediye çalışanlarının bu kapsamda Mehmetçik Vakfına nakdi yardımda bulunduğunu hatırlattı. İlçe sakinlerine teşekkür eden Özyavuz, "Allah devletimize milletimize ve ordumuza zeval vermesin" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Harran, Mehmetçik İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement