Harrison Ford Flies For The First Time Since His Plane Crash - Son Dakika
Yaşam

Harrison Ford Flies For The First Time Since His Plane Crash

Harrison Ford was back in the pilot's seat for the first time since his March plane crash, spotted at Santa Monica airport in the cockpit of his Bell Helicopter. Jen Markham (@jenmarkham) has the story.

29.05.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harrison Ford was back in the pilot's seat for the first time since his March plane crash, spotted at Santa Monica airport in the cockpit of his Bell Helicopter. Jen Markham (@jenmarkham) has the story.

Harrison Ford Flies For The First Time Since His Plane Crash
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Harrison Ford Flies For The First Time Since His Plane Crash - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.

  • Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları
    15:16 Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları

    Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı. Minik öğrenciler, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramı farklı etkinliklerle kutladılar.

  • Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor
    15:13 Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor. Karayolları ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, dağcılar yaklaşık 170 metre yüksekliğe tırmanarak kaya parçalarını indiriyor. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yola düşen kaya parçaları da temizleniyor. Dağcılar, çalışmalarını güvenli bir şekilde sürdürdüklerini ve bir hafta sürecek olan çalışmanın sonunda tehlikeleri bertaraf etmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    15:13 Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, atölye etkinlikleri ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.

  • Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı
    15:03 Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı

    Erzurum'un Horasan ilçesinde, jandarma timi tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kerkenez ile ibibik kuşu tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Kuşlar tedavinin ardından doğaya salınacak.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Advertisement