Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Törenle Açıldı

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Törenle Açıldı

Bandırma Kapalı Çarşı'daki eski belediye binasında hizmet verecek Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, törenle açıldı.

21.12.2016 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Kapalı Çarşı'daki eski belediye binasında hizmet verecek Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, törenle açıldı.

Merkezin açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kentin dinamikleri olan sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren binanın Bandırma'ya yeni bir sinerji sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Belediyenin yeni yerine taşınmasının ardından atıl kalan binanın, yapılan yeni düzenlemeyle yaşayan bir mekan durumuna getirildiğini anımsatan Mirza, şöyle konuştu:

"Burada halkımız için halk oyunları, pilates, zumba, satranç ve jimnastik kursları veriliyor. Bu kurslardan bin vatandaşımız yararlanıyor. Bandırma Kent Konseyi ve Kadın Danışma Merkezi güzel bir ortamda hizmetlerini sürdürüyor. Nesrin Aydoğmuş iş atölyesinde kadınlarımıza yeni beceriler kazandırılıyor. Derneklerimiz, sendikalarımız ve sivil toplum kuruluşlarının bürolarıyla Bandırma'nın tüm kesimleri burada. Bu birliktelikten Bandırma için çok güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Bandırma Belediyesi olarak kentimize ve insanlarımıza yarar sağlayacağına inandığımız böyle bir projeye hayat vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çağdaş bir kent yaşamının vazgeçilmezi olarak gördüğümüz kültür ve sanatın insanlarımızı yoğun biçimde kuşatması için çok kapsamlı çalışmalar yapıyoruz."

Konuşmanın ardından bina, kurdele kesilerek hizmete açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement