Harun, Kartal Oluyor - Son Dakika
Spor

Harun, Kartal Oluyor

Harun, Kartal Oluyor

Beşiktaş, Bursaspor’a milli kaleciye karşılık Samet Aybaba’nın kadrosunda görmek istediği Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar’ın yanı sıra bir miktar para teklif etti. Yeşil-beyazlıların bu cazip takas önerisine sıcak baktığı belirlendi.

25.07.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERDAR SARIDAĞ

Fabri ile yollarını ayırdıktan sonra kaleci arayışlarına hız veren Beşiktaş, Harun Tekin için Bursaspor'la yürütülen görüşmelerde önemli adımlar attı.
Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın, Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar'ı kadrosunda görmek istemesi nedeniyle Beşiktaş Yönetimi, Harun'a karşılık bu iki oyuncunun yanı sıra bir miktar para teklif etti. Orkan Çınar yerine Jeremain Lens'i kiralık vermeyi de öneren Beşiktaş'ın, sunduğu bu teklife yanıt beklerken, Mustafa Pektemek, Orkan ve Lens'i yeşil-beyazlı takıma gitmeleri için ikna etmeye çalışacağı aktarıldı. Bu oyuncuların Beşiktaş'ta yedek kalmak yerine düzenli olarak forma şansı bulabilecekleri kulüplere gitmeye sıcak baktıkları da ifade edildi.
Eski hocası olan Şenol Güneş ile yeniden çalışmak istemesi ve ilk 11'de oynama şansının yüksek olması nedeniyle Galatasaray'ın teklifi yerine Beşiktaş'ın önerisine daha sıcak bakan Harun'un da, Bursaspor Yönetimi'nden transfer konusunda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Beşiktaş'ın yaptığı bu cazip teklife yanıt verecek olan Bursaspor'un, 29 yaşındaki Harun'u elden çıkarmaya olumlu baktığı bildirildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Harun, Kartal Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement