Harun Kolçak'ın Albümünde Büyük Buluşma - Son Dakika
Güncel

Harun Kolçak'ın Albümünde Büyük Buluşma

Harun Kolçak\'ın Albümünde Büyük Buluşma

Alem FM'de eşi Rıza Esendemir'in programı A-Rıza Show'a konuk olan İrem Derici'den bomba Harun Kolçak açıklaması...

22.10.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital ortamda 10 gün içinde 5,5 milyon kişinin izlediği şarkının çok sevilmesinin sebebini samimi bir şarkı olmasına bağlayan sanatçı, 'Barışma Şarkısı' diye tanımladığı yeni single çalışmasının ardından en severek yaptığı şarkının ise 'Kalbin Tek Sahibine' adlı şarkısı olduğunu söyledi. 2 yılda 100'den fazla konser veren Derici Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkısının kariyerinde ve hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

İrem Derici, 22 Ekim Perşembe günü Bulgaristan'da konseri öncesi albümünü ilk kez tüm yapım detaylarıyla paylaştı. Aranjesinin Mustafa Ceceli'ye ait olduğu 'Aşk Eşittir Biz' şarkısının klip yönetmenliğini Rıza Esendemir yaparken, albümdeki birçok şarkının söz yazarı olan Hüseyin Boncuk'un ise hayatında büyük bir önem taşıdığını ve bu anlamda albümde emeği geçen dostlarına gönül borcu olduğunu söyledi.

A-Rıza Show'da hem program dinleyicileri hem de İrem Derici hayranlarıyla canlı telefon bağlantıları gerçekleşirken birbirinden ilginç soruların yanı sıra Rıza Esendemir ve İrem Derici'nin sorduğu sorulara da doğru yanıt veren dinleyicilere 'Aşk Eşittir Biz' single'ı hediye edilerek programa katılan dinleyicilere hoş bir sürpriz yapıldı. Sanatçı, Şubat'ta çıkması planlanan albümündeki "10 şarkıdan en az 9,5'u hit şarkı olacak" diyerek ses getirecek bir albüme imza attıkları söyledi.

Sanatçı Volkan Konak'a ait olan, albümünün çıkış şarkısı 'Aleni Aleni'yi seslendirmeden önce keşke Altan Çetin bana bu şarkıyı vermiş olsaydı diyerek ilk defa bu programda seslendirdi.

HARUN KOLÇAK'IN ALBÜMÜNDE BÜYÜK BULUŞMA

Birçok ünlü sanatçının Harun Kolçak şarkılarını seslendireceği albümün yakında çıkacağı haberini de hayranlarıyla ilk kez A-Rıza Show'da paylaşan İrem Derici, albümdeki en güzel şarkının 'Gir Kanıma' olduğunu ve kendisinin de severek seslendirdiğini belirtti. Ardından şarkıyı orkestrasıyla birlikte A-Rıza Show dinleyicileri için söyledi.

YENİ ALBÜM SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE

14 Şubat tarihinde çıkması planlanan albümünde Ayla Çelik, Hüseyin Boncuk, Serhat Tekin ve Sinan Akçıl şarkılarına yer veren sanatçı, babasıyla düetinin olduğu bir sürpriz şarkının yanı sıra bir Ferdi Tayfur şarkısına da cover yaptıklarını paylaştı.

ALBÜMÜN ÇIKIŞ ŞARKISI ŞİMDİDEN BELLİ

Son olarak söz, müzik ve aranjesinin Erkin Aslan'a ait olduğu şarkının, albümün çıkış şarkısı olacağını paylaşan İrem Derici, sevilen şarkılarından biri olan 'Birmiyiz' şarkısı ile canlı performansın ve keyifli sohbetin yer aldığı programa veda etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harun Kolçak'ın Albümünde Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement