Has Parti Zonguldak Mitingi - Son Dakika
Yerel

Has Parti Zonguldak Mitingi

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Çağrı Erhan, "Biz başkalarının kasetlerinden, yolsuzluklarından, gösterdiği adaylardan dem vurmuyoruz, projelerden bahsediyoruz" dedi.

04.06.2011 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Çağrı Erhan, "Biz başkalarının kasetlerinden, yolsuzluklarından, gösterdiği adaylardan dem vurmuyoruz, projelerden bahsediyoruz" dedi.

Erhan, partisinin Zonguldak Madenci Anıtı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting meydanlarında birbirlerine hakaret etmekten başka söz söylemediğini savundu.

İktidarın ve muhalefetin incir çekirdeğini dolduracak projeler ortaya koymadığını iddia eden Erhan, şöyle konuştu:

"Biz başkalarının kasetlerinden, yolsuzluklarından, gösterdiği adaylardan dem vurmuyoruz, projelerden bahsediyoruz. 45 milyar dolar, Başbakan'ın Kanal İstanbul Projesi için aradığı paradır. Uluslararası sözleşmeler gereği tek bir geminin geçmeyeceği Kanal İstanbul için 45 milyar doları İstanbul'un taşına toprağına gömüyor. Bu paranın 1 milyar dolarıyla Filyos Projesi de Zonguldak'taki taşeronlaşma da biter, kent emekli şehri olmaktan çıkarılarak emek kenti haline getirilebilir. İşsizlik de sona erer ancak onlar için halk önemli değil. Onlar tuzu kuruların partisidir. "

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Dilekcan da partilerinin barajı geçememesinden endişe eden insanların yüzde 20'sinin kendilerine oy vermesi durumunda TBMM'de olacaklarını savundu.

Dilekcan, Türkiye'nin gelecekteki başbakanının genel başkanları Numan Kurtulmuş olacağını iddia etti.

Mitinge, HAS Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mukadder Başeğmez de katıldı.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Has Parti Zonguldak Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement