Hasan Can, İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Hasan Can, İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Hasan Can, İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Gerek ilmî ve kültürel programlar gerekse yaptığı ve yapımına destek olduğu okullarla Ümraniye'yi eğitimin adresi hâline getiren Ümraniye Belediyesi, eğitime verdiği önemi yaptığı her çalışmada gösteriyor.

03.05.2017 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi ve Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'nun işbirliği ile düzenlenen 'Nefes Alan Kağıtlar, Ölmeyen Ağaçlar' projesinin Atık Kağıt Toplama Kampanyası ödül törenine katıldı. Bu kapsamda Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'na da destek sağlayan Ümraniye Belediyesi okulun destek eğitim sınıfını baştan aşağıya yenileyerek, sınıf için gerekli tüm materyalleri sağladı.

Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'nda düzenlenen programa, Başkan Hasan Can'ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ahmet Cevdet Paşa İlkokul Müdürü Nevzat Irmak, ilçedeki tüm okullara ve özellikle de Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'na yaptığı hizmetler ve özellikle Destek Eğitim Sınıfına yaptığı katkılardan dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür etti.

Programda selamlama konuşmasını gerçekleştirdikten sonra Başkan Hasan Can, "Çevre haftasında yapmamız gereken en önemli şey; çevreyi, dünyayı, tabiatı, doğayı kendilerine teslim edeceğimiz çocuklarımıza çevre bilincini aşılamaktır" dedi. Ardından çocuklara seslenen Başkan Hasan Can, "Çocuklar size büyükler olarak çok güzel bir dünya bırakamıyoruz ama bırakmak için uğraşıyoruz. Yarını siz çocuklar kuracaksınız" dedi. Daha sonra çocuklara çevre bilincinden bahseden Başkan Hasan Can, "Emin olun sizler bugün çevre bilinci ile iyi yetişirseniz ağaç ne demek, çiçek ne demek, oksijen ne demek bunları iyi kavrarsanız ve dünyada hiçbir şeyin sonsuz olmadığını ve tüketildiğini ve tüketilen şeyi tasarruflu kullanmadıkça mamur olmayacağımızı öğrenirseniz yarın bugünden daha güzel olacaktır" dedi. Ardından Başkan Hasan Can, Atık kağıt toplama konusunda on başarılı çalışma yapan çocuk grubuna ve Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'na kağıda karşılık olarak Ümraniye Belediyesi'nin ağaç hediye ettiğini söyledi.

Programın sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 'Nefes Alan Kağıtlar, Ölmeyen Ağaçlar' proje kapsamında çocukların atık kağıtlarla yapmış olduğu serginin açılışını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Can, İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement