Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe'den teklif gelirse, Erol Bulut'un yolunu gururla açarız - Son Dakika
Spor

Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe'den teklif gelirse, Erol Bulut'un yolunu gururla açarız

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Erol Bulut'a Alanyaspor'dan izin çıktı! Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erol Bulut'un teklif almadığını ancak teklif gelmesi ve hocanın istemesi doğrultusunda yolunu açacaklarını belirtti.

10.04.2020 10:27  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, beIN Sports canlı yayınına bağlandı ve Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği ile ilgili de konuştu.

"HOCAMIZ İSTERSE GURURLA YOLUNU AÇARIZ"

Erol Bulut'un önünde durmayacaklarını kaydeden başkan, "Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın" ifadelerini kullandı.

Play-off sistemine sıcak bakmadıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Play-off sisteminin olacağını düşünmüyorum. Bence sağlıklı olmaz. Liglerin kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum. Kolay bir süreç olmayacak ama zamana ihtiyacımız var." dedi.

Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe\'den teklif gelirse, Erol Bulut\'un yolunu gururla açarız

Son Dakika Spor Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe'den teklif gelirse, Erol Bulut'un yolunu gururla açarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • VAH.GS.: fb.FATİH TERİM ARIYOR BULAMAZ HER İNSAN İMPARATOR OLAMAZ HAYELLE YAŞAYIN 3 7 Yanıtla MUŞLU: TEK İMPARATOR KEBAPÇI SELAHATTİN 5 2 döşemeci: imparator olmakla adam olunmuyor tek adam şenol güneş 4 2
  • harun: tek imparator şenol güneş tir gerisi hikaye ağzı bozuk piskopatlar birf fayda sağlamaz 1 1 Yanıtla
  • muratço: tek bi halimiz vardı Türkiyenin avrupa şampiyonasına katılmasydı, çok şükür imparator gittii de katıldık 2 0 Yanıtla
  • Adem: FENERBAHÇE . YE . AYKUT KOCAMAN . DAN BAŞKASI YAKIŞMAZ ANCAK FENERBAHÇE Yİ AYKUT KOCAMAN KURTARIR . ÇÜNKÜ KENDİSİ DE FENERBAHÇE Lİ OLDUĞU İÇİN . . . AYKUT . KOCAMAN GELECEK FENERBAHÇE 1 0 Yanıtla
  • tunç06: KOCAMAN VE BU EROL OLMALI...GENEDE İŞİ ZOR FB ÇÜNKÜ LOBİSİ YOK... 0 0 Yanıtla
  • coromotalea: erol bulut fb en yakisan hoca.fb hep ihtiyarlar geldi birde genc dinamik olsun ne kaybederiz ben negeniyorum insallah olur ama sabredilmeli bir sezon en azindan 0 0 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement