Hasan Fehmi Kinay: Yeni Sistem, Türkiye'yi Adeta Şahlandıracak - Son Dakika
Yerel

Hasan Fehmi Kinay: Yeni Sistem, Türkiye'yi Adeta Şahlandıracak

Hasan Fehmi Kinay: Yeni Sistem, Türkiye\'yi Adeta Şahlandıracak

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, ’Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması’yla alakalı bilgilendirme toplantısına yapıldı.

03.03.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması'yla alakalı bilgilendirme toplantısına yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, 3 dönem milletvekilliği yapan Hasan Fehmi Kinay'a Çavdarhisar'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başer, 16 Nisan'da sadece ülkemiz için değil Tüm islam aleminin,mazlumların geleceği için evet diyeceğiz. 2023 ve 2070 hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümek için gece gündüz çalışacağız. Çavdarhisar her zaman üzerine düşeni yapmıştır bu refarandumda da üzerine düşeni çok daha fazla çalışarak yapacaktır" diye konuştu.

Hasan Fehmi Kinay, sistemin getireceği yenilikler hakkında bilgi aktardı.

Kinay, Türkiye'nin iki başlılıktan çok çektiğini, ilerlemesinin engellendiğini, bunun en acı örneklerinin Ahmet Necdet Sezer dmneminde yaşandığını, 16 Nisan da milletin vereceği 'evet' kararıyla Türkiye'nin şahlanışa geçeceğini söyledi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Fehmi Kinay: Yeni Sistem, Türkiye'yi Adeta Şahlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement