Hasan Şaş'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid'e yenildiği maçta Hasan Şaş'ın sandalye isyanı gözlerden kaçmadı.

23.10.2019 09:30  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in üç tane yardımcısı bulunuyor. Ancak bu yardımcılarından bir tanesi kulübede yer alamıyor. Paris Saint Germain maçını da yedek kulübesinin yanında sandalyede oturarak takip eden Şaş, Real Madrid maçını da aynı şekilde takip etti.

 <a class='keyword-sd' href='/hasan-sas/' title='Hasan Şaş'>Hasan Şaş</a>'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık

"ZATEN ALIŞTIK"

Hürriyet'in haberine göre; Maç başlarken Şükrü Hanedar, Hasan Şaş'ın yanına gelerek "Kulübede yer yok" dedi. Bunun üzerine Hasan Şaş, 'Zaten alıştık' diyerek esprili bir cevap verdi.

BELHANDA'YI SAKİNLEŞTİRDİ

Real Madrid maçını büyük bir heyecanla izleyen Hasan Şaş, Belhanda ile tribünler arasında yaşanan gerginlik sırasında da ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Şaş, Faslı yıldızı kulübeye getiren isimlerin başında geldi.

Hasan Şaş'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık
Hasan Şaş\'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık

Son Dakika Spor Hasan Şaş'ın sandalye isyanı: Zaten alıştık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • a: Galatasaray Türkiyenin en büyüğüdür.gerisi boş. 20 48 Yanıtla Gerçek Gsliler: Hemşinli Dimitrinin oğlu,sende utanacak yüz yok,GS lilerin verdiği bütün kemikleri yalamana rağmen,GS yenmiş yenilmiş size ne girdi,sizin takım şampiyonlar ligi yüzü gördüğünde sen kısa pantolonlu geZziyordun,bizim o oynadığımız takımlar babalar liginin en babası,siz onlarla gazozuna oynadınız Audi kupasında bir düzine gol yediniz Bizans torunları 6 9 Hemşinli: ÖYLE Mİ DİYOSUN. TAMAM OZAMAN SEN DİYOSAN :))HOOOHOHOHOOOOO ADAMLAR YERİN DİBİNE GİRDİ DAHA KONUŞACAK YÜZÜ NASIL BULUYOLAR? BEN UTANIYORUM BUNLARIN ADINA.. 1 9 fenerli: dağılın gerekli açıklama geldi konu bitmiştir ohh be senlerdir tartışılan konu nihayet bu açıklama ile son buldu 5 4 Himmet ağa : Ne didin hayaller hayaller 3 0 ..: yidüğüne dikkat et sana dokanıyor.Ne yirsen artık. 1 0
  • Suat: Sanki bir turk takimi maci. Komple yabaci kadro sirketler arasi mac degilmi bu 26 12 Yanıtla
  • korkusuz antepli: ben bir fenerli olarak konuşuyorum gs iyi oynamış ben takdir ettim hakkını inkar edmeyelim 15 13 Yanıtla TUNÇ06: SONUÇ NE ? GS GOL ATSAYDI REAL TEKRAR DAN ATARDI İNAN ..ADAMLAR İŞİ BİLİYOR..NE OLDU YUMRUKDA GÖSTEREMEDİ ? YEDİLER..HAKSIZ ŞAMPİYON OLDULAR ..VE BEKLENEN SON..GEMİ BATIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 1 2
  • Aşşağı köyden MEMO: sandalye bile fazla sana.. 13 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement