Haşım Kılıç Merkez Parti'nin Genel Başkanı Olabilir - Son Dakika
Güncel

Haşım Kılıç Merkez Parti'nin Genel Başkanı Olabilir

CHP'li Aydın Ayaydın ve CHP'den istifa eden Ercan Cengiz Merkez Parti'ye geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün de MP'ye geçeceği, Haşim Kılıç'ın Genel Başkan olacağı konuşuluyor.

25.01.2015 09:17  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Aydın Ayaydın ve dün istifa ettiğini açıklayan İstanbul milletvekili Ercan Cengiz Merkez Parti'ye geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün de geçeceği konuşuluyor. Parti'nin başına ise Haşim Kılıç'ın geçeceği iddia edildi.

İstifası seçime yaklaşılan dönemle CHP'deki safların keskinleştirilmesi olarak yorumlanan Cengiz'in, Merkez Parti'ye pazar günü katılacağı iddia edilmişti. Fakat kulislerde konuşulan bu iddia, Oya Nur isimli danışmanın ve Gazeteci Kemal Furkan'ın Twitter'dan doğrulaması ile kesinlik kazandı.

GENEL BAŞKAN HAŞİM KILIÇ

Haşim Kılıç, Ercan Cengiz ve Ayaydın'ın geçeceği Merkez Parti'ye genel başkanı olarak anılıyor. İlerleyen günlerde bu iddianın da doğrulanması bekleniyor.

SARIGÜL DE MERKEZ PARTİ'YE GEÇECEK

Gazeteci Kemal Furkan'ın paylaştığı bilgiler arasında en dikkat çeken ayrıntı ise Mustafa Sarıgül'ün de Merkez Parti'ye geçeceği.

PARTİYİ YİNE CHP'Lİ BİR İSİM FİNANSE EDECEK

Furkan, desteği ile kurulacak olan Merkez Parti'yi CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın finanse edeceğini söyledi.

DİVAN'DA CHP'DEN VERİLEN FİRELER

Dört eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu'nundaki görevinden kısa bir süre önce istifa eden Cengiz; Sinan Aygün ve Aydın Ayaydın, Yüce Divan oylamasında AK Parti lehine oy vermişti. (Kaynak: Hür haber)

Haşım Kılıç Merkez Parti\'nin Genel Başkanı Olabilir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haşım Kılıç Merkez Parti'nin Genel Başkanı Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Dağıstanlı: İyice karışın sonuçta sandıkta boğulacaksınız tümünüz peh peh merkezmiş neyin merkezi 16 14 Yanıtla
  • Yucel arpa: Oglum siz yapılan tüm seçimlerde hazimete uğradınız gene de utanmadan konuşuyorsunuz . Büyük lider rte 20 4 Yanıtla
  • türksever: haşim kılıç süper bir insan . . . inşallah başarılı olurlar. . . yeter bıktık aynı kişilerden . . . ben de üye olurum bu partiye 14 8 Yanıtla
  • adil: Anayasa mahkemesinin tepesinde acaba görevini tam yapabildimi acaba? 12 8 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Haşim bey emekli olduktan sonra efendi bir şekilde emekliliğinin tadını çıkaracaktır muhalefet partilerinin kötü senaryoları na alet olmayacak kadar bilgili kültürlü bir zattır 11 7 Yanıtla
  • MAZLUM: GEL GEL SENDE GEL. EKMELEDDİNİDE AL GEL. HAYALYOLCULUGUNU KACIRMA UCRETSİZ. KIMSE KALMASIN. 15 3 Yanıtla
  • Z kılınç: Muhalefet HDP olacak yakındır 7 10 Yanıtla
  • t.akduman.1: ne diyelim catıcılara bi usda daha geldi. bu haşimin sahtekar oldugu önceden belli idi 11 6 Yanıtla
  • yeterrr: Niye ki CeHaPe Ak Partinin tuzluklarının peşine düşmüş haşimi de alsın ne var bunda aciz chp çok acıyorum sana ya 14 2 Yanıtla
  • Yavuz Kanay: sen deyilmisin akp ye acılan kapatma davasını engelleyen. . ne oldu senide mi dışladılar 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement