Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, Mazbatasını Aldı

Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, Mazbatasını Aldı

Muş'un Hasköy Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti adayı Hikmet Karayel, mazbatasını aldı.

08.04.2019 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Hasköy Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti adayı Hikmet Karayel, mazbatasını aldı.

Muş Adliyesine gelen Karayel'e mazbatası, İl Seçim Kurulu görevlileri tarafından verildi.

Karayel, yaptığı açıklamada, en büyük amaçlarının halka daha iyi hizmet sunmak ve belediye kaynaklarını verimli kullanmak olduğunu söyledi.

Bölgede AK Parti'nin güçlenmesi için gereken çalışmaları yapacaklarını kaydeden Karayel, "Tecrübelerimizi kullanarak halkımız için çalışacağız. Bölgemizde huzurun, birliğin, beraberliğin devamı için çaba göstereceğiz." dedi.

İlçeyi doğal gaza kavuşturmanın en öncelikli projesi olduğunu vurgulayan Karayel, alt ve üst yapıdaki eksikliklerin giderilmesi konusunda da gereken hassasiyeti göstereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor
    10:37 Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde temizlik çalışmaları çöp konteynerlerin yıkanması ile devam ediyor. En çok kullanılan çöp konteynerleri bol köpüklü sularla yıkanarak tekrar kullanılır hale getiriliyor. Düzenli yapılan temizlik çalışmaları ile hem kötü kokunun yayılması önleniyor hem de uzun süre kullanımı mümkün oluyor.

  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı
    10:34 Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı

    Van'da aç kalan 2 tilki, İpekyolu ve Bahçesaray kırsalındaki yerleşim yerlerin yakınlarında yiyecek aradı. Kış mevsimin etkili olduğu kentte en çok kar yağışı Bahçesaray ve İpekyolu kırsalında yaşandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı kentte aç kalan tilkiler, yerleşim yerlerine yakın alanlara inip yiyecek arıyor.

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.


Advertisement