Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan turistlerin eşyaları da hastaneye taşındı - Son Dakika
Güncel

Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan turistlerin eşyaları da hastaneye taşındı

Aksaray'da koronavirüse karşı tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan 10'u Çinli 12 kişi tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden turistlerin çantaları da tur şirketlerinden alınıp hastaneye getirildi.

28.01.2020 09:55  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Wuhan kentinden dünyaya hızla yayılan koronavirüs, Türkiye'de de panik yarattı. Aksaray'da, Türkiye'ye turist olarak gelen 10'u Çinli 12 kişi koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirildi. Hastanede tedavisi devam eden turistlerin eşyaları da tedbir amaçlı tur şirketlerinden alınıp hastaneye taşındı.

AKSARAY'DA KORONAVİRÜS ŞÜPHESİ

Aksaray'ın Kapadokya turu kapsamında Sultanhanı ilçesine gelen Çinli 10 kişilik turist kafilesi ve 2 Türk vatandaşının koronavirüsüne karşı tedbiren kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavileri yataklı serviste devam ediyor. Tedavileri devam eden turistlerin, eşyaları da hastane personeli tarafından tur şirketinin minibüsünden alınarak hastaneye taşındı.

<a class='keyword-sd' href='/koronavirus/' title='Koronavirüs'>Koronavirüs</a> şüphesiyle hastaneye kaldırılan turistlerin eşyaları da hastaneye taşındı

Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan turistlerin eşyaları da hastaneye taşındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan turistlerin eşyaları da hastaneye taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement