Hastanede Tedavi Gören Çocuklar Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Hastanede Tedavi Gören Çocuklar Unutulmadı

ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinden tedavi gören çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir eğlence düzenlendi.

21.04.2011 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinden tedavi gören çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir eğlence düzenlendi.

ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sinan Erginel, Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonu'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların yarının gençleri, idarecileri ve hekimleri olduğunu belirterek, böyle bir bayramın Atatürk tarafından çocuklara hediye edilmesinin mutluluk verici olduğunu kaydetti.

ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Ata, çocukların toplumun ve ailenin en önemli bireylerinden olduğunu belirterek, böyle bir etkinlikte çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Meserret İnel İlköğretim Okulu, Atayurt Koleji ve Gelişim Koleji öğrencileri tiyatro gösterileri ve çeşitli etkinlikler sundu. Tedavi gören çocuklar güzel vakit geçirdi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastanede Tedavi Gören Çocuklar Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement