Hastanede yaşadıklarını ilk kez anlatan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'daki görevinden ayrılabilir - Son Dakika
Spor

Hastanede yaşadıklarını ilk kez anlatan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'daki görevinden ayrılabilir

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu. Albayrak, yakın çevresinin sağlık durumuna artık dikkat etmesi gerektiğini söylemesi üzerine sarı-kırmızılı takımla yol ayrımına geldi. Albayrak ayrıca, hastalık süresince yaşadıklarını ilk kez anlattı.

02.04.2020 09:13  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Albayrak Holding'teki işleri oğluna devrederek tüm mesaisini Galatasaray'a harcayan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, yol ayrımında. Son dönemde yaşadığı rahatsızlıklarla gündeme gelen Albayrak'ın koronavirüse yakalanması son halka oldu.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; aynı hastalıkla mücadele eden eşi ve oğlu Hikmet, Abdurrahim Albayrak'a "Artık sağlığına daha çok dikkat etmelisin" diyerek Galatasaray yönetimindeki görevine ara vermesini istediler. Doktorları da bundan sonra çok daha dikkatli olmasını özellikle de stresten uzak durmasını tavsiye etti.

GALATASARAY SEVDASI BAŞKA

Albayrak ailesi daha önce de Abdurrahim Albayrak'a stresten uzak durması için aktif yöneticiliğe ara vermesi konusunda tavsiyede bulunmuş ancak Galatasaray sevdasından vazgeçirememişlerdi. Bu kez Albayrak nasıl bir karar verecek merakla bekleniyor.

YAŞADIKLARINI İLK KEZ ANLATTI

Abdurrahim Albayrak, koronavirüse yakalandıktan sonra yaşadıklarını Sabah Gazetesi'nden Levent Tüzemen'e anlattı.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle;

Ateş, öksürük, halsizlik vardı. Yani grip ya da soğuk algınlığı geçirdiğiniz zaman yaşadığınız şeyler. Şikayetlerim devam edince doktoruma başvurdum. Hastaneye gittim tetkikler yapıldı.

Koronavirüs testimin pozitif çıkmasıyla da iki hafta süren bir hastane süreci yaşadım. Elbette sıkıntılarım oldu. Fakat çok iyi bir sağlık heyeti tarafından tedavime başlandı. Önce ateşim sonra öksürüğüm git gide azaldı. Burada önemli olan insanın psikolojisi.

"BİNLERCE TELEFON ALDIM, MORAL OLDU"

Moraliniz iyi olursa emin olun ki ilaçlarla birlikte daha fazla etki ediyor. Hastane süresince yalnız kaldım. Kimseyle temas etmedim. Bol bol dua ettim. Aynı hastalığa yakalanan oğlum ve eşimi göremediğim için onlar için de elimden sadece dua etmek geldi. Binlerce telefon ve mesaj aldım. Çoğuna cevap veremedim. Ama hepsi moral oldu. Hastalığın yaşla ilgisi var ama insanın moralinin yerinde olması her şeyden önemli.

"DEVLETİ DİNLEYİN, EVDE KALIN"

Size diyorum ki evinizde kalın, devletimizi dinleyin. Hastanelerimiz, doktorlarımız mükemmel. Evde kalırsak onların da işi rahatlar. Evde kal hastanede kalma. Bunu sürekli söylüyorum. Söylemeye de devam edeceğim.

Hastanede yaşadıklarını ilk kez anlatan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray\'daki görevinden ayrılabilir

Son Dakika Spor Hastanede yaşadıklarını ilk kez anlatan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'daki görevinden ayrılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Cimbom: Sayın albayrak hastaneler doktorlar size mükemmel normal vatandaş olarak gidin sigortada yada eğitim araştırmada testleriniz pozitif çıksında görün bakalım 55 10 Yanıtla Cef: Sen gördün galiba.. abd avrupada olmadığına şükret.. Türkiyede yaşadığına şükret 11 5
  • Muzdarip: Tabii live hospitale gidersen hastaneler ve bakimi mukemmel olur. Sen oraya muyaene oldugundan,taburcu oldugun tarihe kadar ne hesap çıktı onu soyle. Servis şöforlugu yaparkende böyle konuşuyormuydun. Mevcut doktor ve hastanelerimizi tenzih ederim. Ben sadece fahiş fiyatli özel hastaneleri kastediyorum. 27 2 Yanıtla
  • Angaralı : Artık yeni dünya düzeninde eğitim sağlık vb... aklımıza gelen herşey elektronik ortamda evden yapılacak el öpme tokalaşma birebir temaslı ne varsa kültür adet gelenek görenek her ne varsa kalkacak .gelecek hertürlü virüsü toplu yaşayarak değil dağılarak yaşamaya alışacağız. 15 7 Yanıtla Ali: Katılmıyorum. 10 12 AKT: Geleneklerimizde yarına bakıldığında tokalaşma yok gönül selami vardı zaten bana tokalaşma oldu bit Di hep saçma geliyodu adam burnunu karıştırıyo geliyo senin eline sürüyo 1 0
  • Reis: Devlet hastanesinde testim pozitif çıktı doktor ne güzel işte hayata hep pozitif bakarsın dedi ya lo. 7 9 Yanıtla
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement