Hastanedeki Okulda Yeni Yıl Öncesi Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Genel

Hastanedeki Okulda Yeni Yıl Öncesi Anlamlı Ziyaret

Hastanedeki okulda yeni yıl öncesi anlamlı ziyaret Balıkesir il protokolünün eşleri, hastane sınıfında çocuklarla birlikte zaman geçirdi Balıkesir'de Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, Üniversite Rektörü, Milli Eğitim Müdürü, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, ilçe başkanları ve İl Başkanı'nın...

28.12.2017 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastanedeki okulda yeni yıl öncesi anlamlı ziyaret

Balıkesir il protokolünün eşleri, hastane sınıfında çocuklarla birlikte zaman geçirdi

Balıkesir'de Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, Üniversite Rektörü, Milli Eğitim Müdürü, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, ilçe başkanları ve İl Başkanı'nın eşi yeni yıl öncesi hastanede eğitim gören çocukları ziyaret ettiler

'Mutlu Çocuklar, Sağlıklı Yarınlar' projesi ile çocukların yüzü güldü

BALIKESİR - Balıkesir'de Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde hasta çocuklar için özel bir sınıf oluşturuldu. Her gün 2 öğretmen hastanede tedavi gören çocukların eğitimini üstleniyor. Hastanedeki okulun ise yeni yıl öncesi ağır misafirleri vardı. Balıkesir protokolünün önde gelen isimlerinin eşleri hastanedeki okulu ziyaret edip çeşitli hediyeler dağıttı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Mutlu Çocuklar, Sağlıklı Yarınlar' projesi ile Atatürk Devlet Hastanesi'nde oluşturduğu hastane sınıfı, yatarak tedavi gören çocukların mutlu olduğu bir ortam haline geldi. Balıkesir il protokolünün eşleri, çocukların hastane korkusunu yenmek ve eğitimden geri kalmamaları için tasarlanan hastane sınıfına misafir oldu. Hanımefendiler, sınıfta bulunan çocuklara hem moral aşıladı hem de eğitim saatinde çocuklarla vakit geçirdi.

Hastane sınıfında müfredata uygun olarak her gün 08.30-15.10 saatleri arasında iki sınıf öğretmeni ile verilen eğitim öğretim faaliyetleri 'Mutlu Çocuklar, Sağlıklı Yarınlar' projesi ile genişledi. Çocukların sosyalleşmesi ve hastane korkularını yenmelerini amaçlayan projede onlarca çocuk ana sınıfını andıran hastane odasında eğlenceli vakit geçirdi. Kollarında takılı olan serumlarla hastane sınıfına gelen çocuklar, odanın da süslenmiş olduğunu görünce şaşırdı. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin çaldığı şarkılara eşlik eden çocuklar, oyun oynayarak vakit geçirdi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, hastane sınıfına katılan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sundu. Yazıcı, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, hastanemizin başhekimliğine ve Valiliğimizce düzenlenen bu proje ile sizin bugününüze renk katmayı amaçladık. Çocuklarınıza da bu sıkıntılı süreçte güzel zaman geçirmelerini istedik. Hastanede kaldığınız bu süreçte sizleri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız'ın eşi Nesrin Yıldız ise çocukların eğitimden geri kalmaması için böyle bir projenin hayata geçirildiğini söyledi. Projenin sürdürülebilir olmasının önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, projeyi hayata geçiren kurumlara da teşekkürlerini sundu.

Çeşitli rahatsızlıklardan dolayı hastanede yatarak tedavi gören 15 çocuk, kendilerini ziyaret eden protokol eşleri ile eğlenceli zaman geçirdi. Beraber resim çizen, ebru yapan çocuklara hanımefendiler küçük hediyeler verdi.

Etkinliğe Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun eşi Didar Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Kerim Özdemir'in eşi Ayşe Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız'ın eşi Nesrin Yıldız, Garnizon Komutanı Kemal Turan'ın eşi Melek Turhan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in eşi Gülbahar Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın eşi Tülay Demiraslan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eşi Mehtap Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın eşi Cemile Avcı, İl Jandarma Komutanı Murat Kınay'ın eşi Aylin Kınay ile katıldı.

Hastanedeki Okulda Yeni Yıl Öncesi Anlamlı Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hastanedeki Okulda Yeni Yıl Öncesi Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement