Hastaneden kaçtı, hastanede yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hastaneden kaçtı, hastanede yakalandı

Hastaneden kaçtı, hastanede yakalandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden yakınlarının yardımı ile kaçan cezaevi firarisi, polisin "dur" ihtarına uymadı.

01.09.2019 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden yakınlarının yardımı ile kaçan cezaevi firarisi, polisin "dur" ihtarına uymadı. Kaçmaya çalıştığı otomobilde vurulan firari, yarasının tedavisi için yakınlarınca götürüldüğü hastanede yeniden yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında kesinleşmiş 26 yıl 11 ay hapis cezası kararı ile 22 farklı suçtan yakalama emri olan Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan firari Serdar Katipoğlu'nu (31) eski Manisa yolu üzerinde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanan Katipoğlu, sağlık kontrolü için Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede kardeşleri ve yakınlarının yardımıyla kaçmaya çalışan Katipoğlu'nu durdurmak isteyen polis havaya ateş etti. Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan Katipoğlu, kaçmaya çalıştığı otomobilde vuruldu.

Polisten kaçan Katipoğlu, yarasının tedavisi için yakınlarınca götürüldüğü Manisa'daki hastanede yeniden yakalandı.

Kaçmasına yardım eden iki kişi yakalandı

Katipoğlu'nun kaçmasına yardım eden kişilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Mustafa Kemal, Atatürk ve İstasyonaltı mahallelerinde, özel harekat polislerinin de katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda Katipoğlu'nun kaçmasına yardım ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı.

Şüphelilerin Turgutlu Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolü sırasında hastane çevresinde güvenlik önlemi alındı.

İki şüpheli daha sonra işlemleri için Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastaneden kaçtı, hastanede yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement