Karantinadan kaçan hastanın ilginç savunması: Kimse bir şey söylemedi, çıkıp gittim - Son Dakika
Güncel

Karantinadan kaçan hastanın ilginç savunması: Kimse bir şey söylemedi, çıkıp gittim

Karantinadan kaçan hastanın ilginç savunması: Kimse bir şey söylemedi, çıkıp gittim

Antalya'da koronavirüs şüphesi bulunan bir şahıs hastanede karantina altına alındı. Habersizce hastaneden ayrılan şahsın polis ekipleri tarafından yakalandıktan sonraki savunması ise pes dedirtti.

09.04.2020 12:23  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da koronavirüs riski taşıdığı gerekçesiyle karantina altında tutulduğu hastaneden kaçan Erman O. (45), polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Erman O'nun polise karşı, "Ben hastaneden kaçmadım. Kimse bir şey söylemediği için çıkıp gittim." sözleriyle kendisini savunması ise şaşkınlık yarattı.

SOKAKTA DOLAŞIRKEN YAKALANDI

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs şüphesiyle karantina altında tutulan Erman O, saat 07.00 sıralarında kaçtı. Hastane yetkililerin ihbarı üzerine Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Erman O'yu yakalamak için çalışma başlattı. Nüfusta kayıtlı adresinde bulunamayan Erman O, Yıldız Mahallesi'nde sokakta dolaşırken yakalandı.

''KİMSE BİR ŞEY DEMEDİĞİ İÇİN ÇIKIP GİTTİM''

Sağlık ekiplerine teslim edilen Erman O. "Ben hastaneden kaçmadım. Kimse bir şey söylemediği için çıkıp gittim" dedi. Erman O. ambulansla hastaneye götürülerek, tedaviye alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karantinadan kaçan hastanın ilginç savunması: Kimse bir şey söylemedi, çıkıp gittim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement