"Hastaneye Gidiyorum" Diyerek Evden Çıkan Genç Kız 15 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

"Hastaneye Gidiyorum" Diyerek Evden Çıkan Genç Kız 15 Gündür Kayıp

"Hastaneye Gidiyorum" Diyerek Evden Çıkan Genç Kız 15 Gündür Kayıp

Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesine, "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Damla Kekeç'ten 15 gündür haber alınamıyor.

09.11.2015 22:00  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesine, "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Damla Kekeç, 15 gündür bulunamıyor. Kızının hayatından endişe eden baba 55 yaşındaki Ahmet Kekeç, görenlerin insanlık adına kendilerine ulaşmalarını istedi.

KAYIP KIZIN NİŞANLISI HAKKARİ'DE ASKER

İki hafta önce sabah kızının, annesine hastaneye gideceğini söyleyip evden ayrıldığını anlatan Ahmet Kekeç, çıktıktan 1 saat sonra kendisini telefonla aradıkları ama ulaşamadıklarını söyledi. 5 çocuğundan 3'üncüsü olan Damla'nın nişanlı olduğunu belirten Kekeç, nişanlısının da Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde askerlik yaptığını kaydetti. Kızının hayatından endişe eden Kekeç, "Kızım sabah annesine doktora gideceğini, kardeşine de gelirken bir şeyler getireceğini söyleyerek evden ayrılmış. Hastaneye gittikten bir saat sonra telefonunu defalarca aradık ama telefonu kapalı olduğu için ulaşamadık. Hastaneye gittik baktık, kayıtlarda da görülmedi" dedi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Ortaokulu terk eden kızının evlilik hazırlığı yaptığını belirten Ahmet Kekeç, 6 ay sonra askerden gelecek olan nişanlısı ile sürekli evlilik üzerine planlar kurduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"KIZIM BİZİ DUYUYORSAN ARA"

"Bundan iki yıl önce kızım evlilik için zorla kaçırılmıştı. Polis ve jandarmayla irtibata geçerek kaçırılan kızımı alıp getirmiştik. O zaman kaçıran kişiye de ulaştık ama orada da yok. Kızımın defterinin arasında bir mektup bulduk. Mektupta, 'Sakın beni aramayın. Onların kapısına da gitmeyeceğim' yazıyor. Ancak yazılı notta tarih olmadığı içinde ne zaman yazıldığı konusunda da emin değiliz. Kızımla evde hiçbir problemi yoktu. Kavgamız da yoktu. Eğer kendi isteği ile de gitmiş olsaydı şimdiye kadar bize ulaşır haber verirdi. Kızım eğer beni duyuyorsan, neredeysen bizi ara annen hepimiz perişanız. Gelmek istiyorsan gel, gelemiyorsan gelip ben seni alırım. Gelmek istemiyorsan da yaşadığını bileyim yeter."

Ahmet Kekeç, hayatından endişe ettiğini belirttiği kızının, terör örgütü veya organ mafyasının elinde olmasından korktuğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Hastaneye Gidiyorum' Diyerek Evden Çıkan Genç Kız 15 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ksk: Yazik yaaa nereye gidiyor bu kızlar anlam veremiyorum en guvenilir yer ailedir yuvadir yeter artik kacmasin kimse yazik ailelerede :-( 33 0 Yanıtla
  • Samsunlu : kız babasi olarak duaların sizinle 30 0 Yanıtla
  • teyze: isid,e katilmistir. 13 9 Yanıtla
  • Turk: Ulan elin arabı 14yasinda cocuklari kendine eş yapiyor sen 18 yasindakine cocuk diyorsun ne alaka konuyla yaptigin yorumun 14 7 Yanıtla
  • Seda_42: Allah seni kotulerden korusun güzel kız Ailene bagislasin 10 0 Yanıtla
  • ahmet kaya: inşallah hayırlı haberini alırsınız 9 0 Yanıtla
  • 1234: Allah aşkına 15 yaşındaki kız evlilikden ne anlasın ya Allah aşkına insaf ya insanın ailesi bile bunları yapıyorsa kusura bakmayın ama elalem neler neler yapar 6 2 Yanıtla
  • nur: çç sende türkçe konuşmayı,yazmayı bi öğrenseydin keşke. 6 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: kontrol yok ailler çocuklarını saldım çayıra ....bu çağ kötü çağ.... 8 0 Yanıtla
  • ADIGUZEL: Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,sosyalizmi,komünizmi,kapitalizmi,barışı,dürüstlüğü,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince bilebilseydik/anlayabilseydik,böyle üzücü olaylar kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi boş,anlamsız ve saçma şeylerle (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,sosyal medya/sanal yaşam,kahvehaneler,maçlar ,kumar,şans oyunları ) kandırmaya çalışıyoruz. 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı
    20:49 İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı

    İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da birden fazla deprem kaynağının bulunduğunu belirterek, depreme dirençli kentler oluşturulması gerektiğini söyledi. Görür, kentin depreme dirençli ve hazır hale getirilmesi için mikro bölgelemeyle, fay analizi, risk analizi ve risk azaltma çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı.

  • Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak
    20:48 Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak

    Gaziantep'te yaşanan kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı, memleketi Hatay'ın Belen ilçesindeki lisede yaşatılacak. Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin adı 'Belen Şehit Emirhan Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi' olarak değiştirildi. Şehidin ailesi, adının okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement