Hatay Belen'de sebze yüklü kamyonun karıştığı kazada ölü ve yaralılar var - Son Dakika
Güncel

Hatay Belen'de sebze yüklü kamyonun karıştığı kazada ölü ve yaralılar var

Belen ilçesinde sebze yüklü kamyonun kontrolden çıkması sonucu çok sayıda araçla çarpıştığı kazada ölen ve yaralananların olduğu bildirildi. Kazada park halindeki araçlar da etkilendi. Ayrıca geçtiğimiz Mayıs ayında Belen'de meydana gelen bir başka kazada da 13 kişi hayatını kaybetmişti.

14.05.2023 17:41  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY'ın Belen ilçesinde sebze yüklü kamyon, kontrolden çıkıp çok sayıda araçla çarpıştı. Park halindeki araçların da karıştığı kazada ölen ve yaralananların olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Belen ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen kamyon, Belen yokuşundan inerken ilçe merkezine geldiği sırada, önündeki araçlar ve park halindeki diğer araçlara da çarparak durdu. Tedirginlik yaşanan bölgeye çok sayıda jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yol, araç trafiğine kapatıldı, kazada ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

8 MAYIS'TA DA 13 KİŞİ ÖLDÜ

8 Mayıs'ta da Belen ilçesinden Antakya yönüne ilerlerken TIR ile çarpışan harfiyat kamyonunun kontrolden çıkıp, asker uğurlamasına gelenlerin arasına daldı ve bu kazada 13 kişi öldü. (DHA)

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Anıl ATAR-Ufuk AKTUĞ-Eser PAZARBAŞI/ BELEN, (Hatay), (DHA)-

Hatay Belen\'de sebze yüklü kamyonun karıştığı kazada ölü ve yaralılar var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay Belen'de sebze yüklü kamyonun karıştığı kazada ölü ve yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement