Hatay Büyükşehir Belediyespor - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 76-79 - Son Dakika
Spor

Hatay Büyükşehir Belediyespor - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 76-79

Hatay Büyükşehir Belediyespor - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 76-79

SALON: Şanlıurfa 11 NisanHAKEMLER: Tahsin Kuzu, Orkun Yurtdaş, Göksun ÖzHATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Snytsina 21, Williams 24, Gizem Başaran 4, Merve Aydın 6, Gajic 14, İlsu Darıcıoğlu 3, Cansu Köksal, Hülya Çoklar 2, Harris 2MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Asena Yalçın 14, Melis Talay...

27.02.2019 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SALON: Şanlıurfa 11 Nisan

HAKEMLER: Tahsin Kuzu, Orkun Yurtdaş, Göksun Öz

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Snytsina 21, Williams 24, Gizem Başaran 4, Merve Aydın 6, Gajic 14, İlsu Darıcıoğlu 3, Cansu Köksal, Hülya Çoklar 2, Harris 2

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Asena Yalçın 14, Melis Talay 9, Petronyte 23, Anderson 14, Walker 9, Burcu Çiğil 3, Sasa Cado 7, Gülşah Gümüşay

1'İNCİ PERİYOT: 10-22

İLK YARI: 27-37

3'ÜNCÜ PERİYOT: 54-55

Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası çeyrek final maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 79-76 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Mersin Büyükşehir Belediyespor'in yarı finaldeki rakibi, Fenerbahçe - Galatasaray eşleşmesinin galibi olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hatay Büyükşehir Belediyespor - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 76-79 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.


Advertisement