Hatay'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Hatay'da vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, Şişli'de son yolculuğuna uğurlandı.

10.02.2023 20:41  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Hatay'da vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, Şişli'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesi ve sevenlerinin yanı sıra pek çok vatandaş katıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonucu Antakya'da çöken bir binada enkaz altında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Cemalettin Öğ'ün cenazesi İstanbul'a getirildi. Jandarma Uzman Çavuş Öğ için Şişli Feriköy'deki Hasan-ı Zeynep Cami'sinde askeri tören düzenlendi. Cenaze törenine, Öğ'ün ailesi ile yakınlarının yanı sıra, Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Jandarma Genel Komutanlığı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı personelleri, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Jandarma Uzman Çavuş Öğ'ün yakınlarının, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. İkindi vaktine müteakip kılınan namazın ardından Öğ'ün cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Birbirlerine sarılmış halde bulunmuşlardı

Dün akşam saatlerinde devam eden arama kurtarma çalışmalarında, Jandarma Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, eşi Elif Öğ ve 9 aylık çocukları Ömür Ata Öğ'ün cansız bedenleri enkaz altında kaldıkları yerde birbirlerine sarılmış halde bulunmuştu. Elif Öğ ve Ömür Ata Öğ'ün cenazelerinin memleketleri Çanakkale'de defnedileceği öğrenildi.

Hatay\'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul\'da son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da depremde vefat eden J. Uzman Çavuş Cemalettin Öğ, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement