Hatay'da Dönüşüm Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Dönüşüm Hızla Devam Ediyor

Hatay\'da Dönüşüm Hızla Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın başlatmış olduğu toplu taşımada dönüşüm işlemleri kapsamında, UKOME'nin 12.09.2017 tarihli 2017-239 sayılı kararı ile Üniversite-Serinyol Bölgesinde faaliyet gösteren Özat, Serinyol, Alahan, Anayazı, Dikmece, Karaali ve Ovakent olmak üzere 7 kooperatif için dönüşüm süreci başlatıldı.

17.11.2017 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERİNYOL KOOPERATİFİ 'NDEN TOPLU İMZA

Üniversite- Serinyol Bölgesindeki kooperatiflerden 69 üyeli Serinyol Kooperatifinin tüm üyeleri dönüşüm işlemlerini destekleyerek, dönüşüme katılmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına gelerek toplu imza attı. Diğer kooperatiflerin üyeleri de dönüşüme katılım dilekçeleri atmaya devam etmekte olup; imza işlemlerinin tamamlanması ile proje uygulamaya geçecek.

Söz konusu toplu taşıma araçlarının dönüşüm işlemlerinin tamamlanması ile eski, konforsuz, klimasız araçlar tarihe karışacak; alçak tabanlı, engelliler için uygun, klimalı araçlarda güvenli kaliteli ve konforlu yolculuklar yapılacak. Kurulacak havuz sistemi ve kartlı biniş sistemi (Elektronik ücret toplama sistemi) ile kurumsal, düzenli ve denetlenebilir bir toplu taşıma yapısı oluşturulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay'da Dönüşüm Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement