Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Yeni Eğitim ve Öğretim Başladı - Son Dakika
Yerel

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Yeni Eğitim ve Öğretim Başladı

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu\'nda Yeni Eğitim ve Öğretim Başladı

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 2013-2014 eğitim öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.

23.09.2013 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 2013-2014 eğitim öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törene Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Kakil, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cumali Aslancan ile çok sayıda protokol mensubu ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Polis Başmüfettişi ve Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Cumali Aslancan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Amaçlarının kamu hukukunu bilen, vatandaşla iç içe olan polisler yetiştirmek olduğunu belirten Aslancan, verilen eğitimlerle polis adaylarının topluma ve vatana yararlı birer polis olarak yetişmeleri için ellerinde gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.

Polis adaylarının aldığı temel eğitimin yanında toplum ve hizmet odaklı olarak yetişmeleri için farklı dallarda özel eğitimler de aldıklarını ifade eden Aslancan, her yönüyle kanun ve kuralları bilen ve her zaman doğrudan yana olan polisleri yetiştirmeyi ana hedef olarak belirlediklerini kaydetti.

Cumali Aslancan'dan sonra kürsüye gelen Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in tüm öğrencilere selam gönderdiğini belirterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Vatandaşların insan haklarına uyan, her zaman doğruyu ve halkın hakkını savunan polislere ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Mardinli, yetişecek olan polis adaylarının bu ana hedef ekseninde eğitim göreceğini açıkladı.

Konuşmaların ardından geçen dönemi ilk üç sırada bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Ödülleirn verilmesinin ardından MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk dersi olan 'Demokrasi ve Yönetişim' dersi öğrencilere anlatıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Yeni Eğitim ve Öğretim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement