HATAYLILAR GTOS Terapi İle Ağrılarından Kurtuluyor - Son Dakika
Güncel

HATAYLILAR GTOS Terapi İle Ağrılarından Kurtuluyor

HATAYLILAR GTOS Terapi İle Ağrılarından Kurtuluyor

Bel, boyun, diz ağrıları, kas iskelet sistemi rahatsızlıkları ve daha bir çok ağrı sikayetlerine devrim niteliginde bir yontemle son veriliyor.

29.03.2018 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fizyoterapist Yusuf KARATAŞ yönetiminde Hatay'da uygulanmaya başlanan GTOS Terapi ile %85,6 oranla hasta memnuniyeti sağlanıyor.

Fizyoterapist - GTOS Terapist Yusuf KARATAŞ Hatay insanının gerektiği kadar spor ve egzersiz yapma alışkanlığı bulunmadığından dolayı bu bölgedeki insanlarda bel, boyun, eklem ağrılarının sıklıkla gözlendigini ve GTOS Terapinin Hatay insanının ağrılarına çok uygun ve Tek seans kadar hızlı sonuç veren bir metot olduğunu söyledi.

GTOS Terapi sürekli ayakta veya oturarak çalışan bireylerden, ağır işlerde çalışan kişilere, sporculardan ofis calisanlarina kadar tüm insanlarda rahatlikla uygulanabilecek guvenli risksiz bir metottur.

Hatayda GTOS Terapinin Tek seans kadar hızlı sonuç vermesi sebebiyle hem hastanın her gün sağlık kuruluşuna gitmesine gerek kalmamakta hem de hasta ailesinin bu süreçte harcadığı zaman, enerji ve seans maliyetleri ortadan kalkmaktadir.

Hiç bir yan etkisi olmayan GTOS Terapinin ağrısız, ilaçsız, iğnesiz tamamiyle elle uygulanan bir yöntem olduğunu vurgulayan Fizyoterapist Yusuf Karataş bu sebeble insanlar tarafından tercih edildiğini ve çok başarılı sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HATAYLILAR GTOS Terapi İle Ağrılarından Kurtuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement