Hatayspor, Devre Arası Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Hatayspor, Devre Arası Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Hatayspor'un Antalya kampı devam ediyor.

30.12.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Hatayspor'un Antalya kampı devam ediyor.

Hatayspor teknik direktörü İlhan Palut, yaptığı açıklamada, devre arası transferinde kadrosuna dahil etmek istedikleri, Kastamonusporlu orta saha oyuncusu Faruk Öcal ve Kırklarelisporlu forvet oyuncusu Sinan Kurumuş ile kontak kurduklarını açıkladı.

Bu oyuncularla ilgili transfer noktasında belli bir yere geldiklerini söyleyen Palut, "Futbol camiasında imzalar atılmadan 'futbolcu bizim' idman eşofmanlarımızla antrenmanımızda görmeden ben 'bu iş bitti' demiyorum." dedi.

Hatayspor Kulübü olarak, Bugsaşspor'da oynayan Ömer Bozan ile ilgili girişimlerin devam ettiğini belirten Palut, şu ifadelere yer verdi:

"Bugsaşspor kulüp başkanı ile bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Yoksa Ömer Bozan ile hiçbir sorunumuz yok. Ömer Bozan'ı da alırsak üç oyuncu ile transferi kapatmayı düşünüyorum. Çünkü devre arası transferinde gerçekten inanılmaz az oyuncu var. İrtibat halinde olduğumuz oyuncuları isteyen çok sayıda kulüp var. Korkunç bonservis bedelleri konuşuluyor. Futbolcuların abartılı rakamları ortaya çıkıyor devre arası transferi için. Buna rağmen biz de takımımızı güçlendirmeye çalışıyoruz."

Antalya'da 24 Aralık'tan beri kampta çalışmalarının devam ettiği dile getiren Palut, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hatayspor, Devre Arası Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sedat can keser: siz transfer yapana kadar atı alan üsküdarı geçer öyle baka kalrsınız sadece 0 0 Yanıtla

Advertisement