Hatipoğlu: Aday Olsam Sonuç Alırım - Son Dakika
Güncel

Hatipoğlu: Aday Olsam Sonuç Alırım

Hatipoğlu: Aday Olsam Sonuç Alırım

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Eğer siyasete adaylığımı açıklarsam eminim sonuç alırım." dedi.

17.10.2013 20:42  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, A Haber'de Bayram Özel Programı'nda Selin Ongun'un gündeme dair sorularını içtenlikle yanıtladı.

"BANA KAPILAR KAPATILDI"

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Dini hassasiyetleri olan televizyonların kapıları bana kapatılmıştır" diyen Hatipoğlu, Türkiye'de katı bir cemaatçilik anlayışının olduğunu ifade ederek, "Cemaatleri eleştirip birbirine düşman göstermek büyük ve tutması mümkün olmayan bir hatadır. Ama bir üst kimlik ve imanı şuur lazım. O şuur cemaatler üstü olmalıdır" dedi.

"BANA ADAY OLMADIĞIM İÇİN KIZIYORLAR"

Siyasetten her zaman kaçtığını da dile getiren Hatipoğlu; "aday olsam, sonuç alırım" dedi. Hatipoğlu, adaylıkla ilgili olarak "Bugün eğer isterseniz bir yerde belediye başkanı da olursunuz bir yerde, milletvekili de olursunuz, ilerde bakan da olursunuz. Bunlar olabilir şeylerdir. Ben hep şunu hesap ettim bugüne kadar; Bunlara geldiğimde de çok iyi sonuçlar alacağıma da inanıyorum, çünkü çalışkanım tuttuğum şeyi kopartırım sonuna kadar da götürüm. Kitlemi de çok iyi tanıyorum. Mesela Diyarbakır'da havaalanında bile insanlar niye aday olmuyorsun diye kızıyorlar.

"ÇOKTAN MÜRACAAT ETMİŞ OLURDUM"

Aday olduğumda sonuç alacağımı biliyorum. Biliyorum çünkü şehre gidip geliyorum, insanlarla görüşüyorum. Diğer partilerin adaylarının ailelerinin bile bana oy vereceğini biliyorum. Bildiğim şeyler var çünkü. Geleceği Allah bilir, ama aday değilim. Aday olsaydım çoktan müracaat etmiş olurdum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hatipoğlu: Aday Olsam Sonuç Alırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement