Hatsu Heyeti, Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Hatsu Heyeti, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Hatsu Heyeti, Çalışmaları Yerinde İnceledi

HATSU heyeti, Altınözü ve Defne ilçelerinde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, faaliyete geçirilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

22.12.2016 08:56  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet denetimlerini bizzat gerçekleştiren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU Daire Başkanları, Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi'nde yapılacak olan yeni içmesuyu deposunun yer belirlenmesi ve stratejik planlama detayları hakkında sahada incelemelerde bulundu.

Harbiye'deki çalışmanın ardından HATSU heyeti, Altınözü ilçesine geçerek Çetenli ve Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında yapımı devam eden içmesuyu depolarını ziyaret ederek, çalışmaların süreci hakkında bilgiler aldı ve depoda çalışanlara kolaylıklar diledi.

Karbeyaz, Dokuzdal ve Yanıkpınar Mahalle Muhtarlarının da katılım gösterdiği ziyarette Heyet, muhtelif noktalarda yapılan içmesuyu şebekesi çalışmalarını da yerinde takip ederek, eksiklerin kısa sürede giderilmesi adına talimat verdi.

Eski Depolar Yerini Yeni Depolara Bırakıyor

Yanıkpınar, Dokuzdal, Karbeyaz ve Seferli Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Müdür Çaparali, Çetenli Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında içmesuyu ileten eski depolar yerine 5 adet yeni deposunun inşa edildiğini açıklayarak, yeni depoların dört adetinin 300 ton, bir adeti ise 100 ton kapasitede olduğunu belirtti.

Bu Mahalleler Artık Temiz Su İçecek

Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı çalışmaları kapsamında ise 4 adet yeni içmesuyu deposunun inşa edildiğini söyleyen Çaparali, depoların 100, 200, 300 ve 500 ton kapasitede olduğuna dikkat çekerek, "Proje sayesinde Hanyolu, Yanıkpınar, Dokuzdal, Avuttepe, Erbaşı, Gözecik, Günvuran, Karbeyaz, Kılıçtutan, Sarıbük, Seferli, Sivrikavak, Çetenli, Babatorun, Kansu, Keskincik, Mayadalı, Oymaklı ve Yolağzı mahallelerinin artık eski depolardaki paslı borulardan su içmeyeceğini; temiz ve sağlıklı bir su içecek" ifadelerini kullandı.

Altınözü, Başkan Savaş'a Minnettar

Sohbet havasında geçen ziyarette Mahalle sakinleri, altyapı ve üstyapı olarak Altınözü'nün ciddi bir değişim yaşadığını ifade ederek, Altınözü'ne yapılan yatırımlarda ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HATSU Genel Müdürlüğü ekiplerine şükran borçlu olduklarını ifade etti.

Hizmet denetleme çalışmaları Altınözü ilçesine kazandırılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi'ne yönelik fikir alışverişiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu Heyeti, Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement