Hattat Traktör, Antalya Tarım Fuarında - Son Dakika
Güncel

Hattat Traktör, Antalya Tarım Fuarında

Hattat Traktör, Antalya Tarım Fuarında

Türkiye'nin lider yerli traktör üreticisi Hattat Traktör, Antalya'da düzenlenen 22. Hasyurt Tarım Fuarına katılıyor.

17.04.2013 09:08  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lider yüzde yüz yerli traktör üreticisi Hattat Traktör Antalya'da 17-20 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen 22. Hasyurt Tarım Fuarı'na katılıyor. Fuarda, Antalyalı çiftçiler, sürpriz hediyelerin yanı sıra traktör sürüşü ve ekonomik yakıt tasarrufu konusunda da bilgilendirilecek.

Hattat Tarım Makinaları'nın ödüllü traktörlerinin yer alacağı stantları ziyaret eden çiftçiler, Hattat çok amaçlı tarla traktör modelleri, Bahçe serisi, Valtra A serisi ürünlerini yakından inceleyebilme fırsatını yakalayacak. Hattat Traktör'leri yakından inceleyip deneme şansını yakalayacak olan çiftçiler, traktör sürüşü ve ekonomik yakıt tasarrufu konusunda da bilgilendirilecek.

Hattat Bahçe Serisi traktörler, farklı vites seçenekleri ile '12 İleri 12 Geri Valtra Transmisyon' özelliğine ek olarak Valtra transmisyonu birleşik tip şanzıman yapısına sahip olmasıyla da motorun üretmiş olduğu gücü minimum kayıplarla işe uygulayabiliyor.

Hattat Tarla Serisi traktörler, 50 beygirden 102 beygire kadar Çerkezköy Tekirdağ da üretilmektedir. Geniş kabini ve 102 beygir gücüyle Türkiye de ilk 100 beygir üzeri üretilen yerli traktördür. Çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Hattat Çok Amaçlı Serisi, yüksek performansı ve boyutları ile hem tarla hem de bahçede çalışmak için ideal.

Maksimum performansı düşük yakıt tüketimi ile birleştiren Perkins motorları mükemmel çekiş sunarken, geniş hız aralığı ile tarımsal faaliyetleri ve nakliye uygulamalarının daha kısa sürede tamamlamasını sağlıyor.

Valtra A serisi, üstün performansı ile çiftçilerin en büyük yardımcısı olurken teknoloji ve kalitesi ile bilinen Sisu Diesel motorların kullanıldığı seride maksimum performans ile yakıt tasarrufu da sağlanıyor. Ayrıca A Serisi geniş vites seçenekleri ile en uygun hız aralığını yakalamanızda da yardımcınız olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hattat Traktör, Antalya Tarım Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement