Hava almak için evden çıkmıştı, imam ağaca asılı halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Hava almak için evden çıkmıştı, imam ağaca asılı halde bulundu

Gaziantep'te gece saatlerinde hava almak için evden çıkan imam, boş arazide ağaca asılı halde bulundu. İmamın ölümü ile ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin ise yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netleşeceği öğrenildi.

13.12.2021 08:18  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil ilçesi Beykent Mahallesi'nde bulunan dağlık arazide sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları bulunan ve gece saatlerinde hava almak için evden çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı gasilhanede görev yapan imam Mustafa Çakmak'tan yakınları, uzun süre haber alamayınca durumu polise bildirdi.

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Polis ekipleri, sabah erken saatlerde Beykent Mahallesi'ndeki dağlık arazide ağaca asılı birinin olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede asılı şahsın imam Mustafa Çakmak olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

OTOPSİ YAPILACAK

Hayatını kaybeden Mustafa Çakmak'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çakmak'ın ölümü ile ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, kesinin ölüm nedenin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netleşeceği vurgulandı. Cenaze, yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Asri Mezarlık'ta defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilecek. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Hava almak için evden çıkmıştı, imam ağaca asılı halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hava almak için evden çıkmıştı, imam ağaca asılı halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
    10:30 Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

  • Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı
    10:30 Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen silahlı yaralama olayından kaçan kamyonet, Çerkezköy'de polis aracına çarptı. Kazada 2 polis yaralanırken, kamyonetteki 5 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

  • Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi
    10:28 Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi

    Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi' uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 97 okul çevresi, 4 metruk bina, 20 umuma açık iş yeri, 7 park bahçe, 118 servis aracı ve 100 araç kontrol edildi. 648 kişi sorgulanarak 4 yoklama kaçağı tespit edildi.

  • Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı
    10:28 Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı

    Niğde Valisi Vali Cahit Çelik, kentte 9 günlük bayram tatili sürecinde meydana gelen 76 trafik kazasında 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 75 kişinin ise yaralandığını söyledi. Vali Çelik, tatil sürecinde 19 bin 84 aracın denetlendiğini ve 2 bin 994 araca trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandığını belirtti.

  • Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı
    10:27 Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki 2 araca çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

  • Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti
    10:27 Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti

    Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Çiftin ayrılmamaları için daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, ancak eşin dün verdiği boşanma dilekçesini geri aldığı belirtildi. Çiftin 2'si kız 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

  • Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar
    10:26 Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kaldırımdaki ağacı söken 4 kişiye ceza uygulandı. Olay, Osmangazi Mahallesi Seyyid Burhanettin Caddesi'nde meydana geldi. Şahıslar, ağacı kökünden söktü. Polis ve belediye ekipleri tarafından adli ve idari işlem yapıldı.

  • Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu
    10:24 Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor. Serik ilçesi Alacami Mahallesi'nde yaşanan olayda, Fatih Yılmaz ile eşi Nursel Yılmaz'ın cansız bedenleri bulundu. Çiftin uzun zamandır anlaşmazlık yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu belirtilirken, polis olayın intihar olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

  • Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören sürücüler şaşkına döndü
    10:23 Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören sürücüler şaşkına döndü

    Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü. O anlar kamera ile kaydedildi.


Advertisement