Hava Kuvvetleri Komutanlığında Fetö Operasyonu: 22 Gözaltı Kararı - Son Dakika
Güncel

Hava Kuvvetleri Komutanlığında Fetö Operasyonu: 22 Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında örgüt ile irtibatı tespit edilen 22 asker hakkında gözaltı kararı verdi.

10.08.2018 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında örgüt ile irtibatı tespit edilen 22 asker hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltı işlemleri Ankara merkezli 5 ilde yürütülüyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki bazı askerlerin, FETÖ'nün mahrem imamları ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı kontörlü telefonlar, ankesörlü ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri tespit edildi. Bu kapsamda soruşturmayı derinleştiren başsavcılık, FETÖ ile irtibatları tespit edilen 16'sı üsteğmen, 6'sı teğmen olmak üzere 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ankara merkezli 5 ilde devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Kuvvetleri Komutanlığında Fetö Operasyonu: 22 Gözaltı Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement