Hava Sıcaklığı Azalacak - Son Dakika
Güncel

Hava Sıcaklığı Azalacak

Türkiye'nin batı bölgelerinin, bu geceden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor.

13.02.2013 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin batı bölgelerinin, bu geceden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı ise ülke genelinde 3 ila 7 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmini verilerine göre, yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinde yağış görülecek. Yağışlar Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesiminde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde olacak.

Cuma günü mevcut yağışlı havaya ilave olarak Türkiye, Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girecek. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısıyla Güneydoğu Anadolu'nun batısında yağış bekleniyor. Yağışlar Muğla, Antalya'nın doğu ilçeleri ve Osmaniye ile Hatay'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeyiyle zamanla Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi, Eskişehir, Bilecik ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

Cumartesi günü Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege dışında tüm bölgelerde görülecek yağışlar, kıyı kesimlerle Güneydoğu Anadolu'da genellikle yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Pazar günü yağışlar yurdun doğusunda etkili olmaya devam edecek.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, cuma günü batı bölgelerde, hafta sonunda ise yurdun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir derecede

(3 ila 7 derece) olmak üzere ülke genelinde azalacak ve önümüzdeki hafta yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Muhabir: Hüseyin Gazi Kaykı

Yayıncı: Eda Ay - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hava Sıcaklığı Azalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement