Hava Yolu Şirketleri Lüks Yarışına Girdi - Son Dakika
Ekonomi

Hava Yolu Şirketleri Lüks Yarışına Girdi

Hava yolu firmaları lüksün sınırlarını zorluyor. Geçtiğimiz günlerde Singapur Airlines'ın tanıttığı first class kabinlerin ardından şimdi de Emirates yeni kabinlerini gün yüzüne çıkardı.

13.11.2017 11:46  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirates'in Mercedes S Class'ın kabinlerinden esenlenerek tasarladığı yeni First Class kabinlerin tanıtımı Dubai Air Show'da yapıldı. Boeing 777'lerde kullanılacak olan bu kabinlerden uçaklarda sadece 6 tane olacak. Ancak her uçakta bulunmayacak. Emirates, şimdilik iki uçakla başlayacak, önümüzdeki dönemde de 9 uçağında bu kabinlere yer verecek.

YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRÜNLER KULLANILDI

Deri döşemelerin ve yüksek teknoloji ürünlerinin kullanıldığı kabinler yaklaşık 3.8 metrekare büyüklüğünde. Her bir kabinde üç ayrı pencere, özel bir ışıklandırma sistemi, yatar koltuk ve 32 inç uzaktan kumandalı televizyon bulunuyor.

Emirates, yeni kabinli uçaklarıyla ilk uçuşunu 1 Aralık'ta Dubai'den Brüksel ve Cenevre'ye yapacak. Ancak bu kadar lüksü içeren bir uçuşun fiyatı pek de ucuz değil. Biletler şimdilik 9 bin dolar civarında bir fiyatla satılıyor.

SİNGAPUR AIRLINES'IN KABİNLERİ NASIL

Singapur Airlines, geçtiğimiz günlerde yeni first class kabinlerinin tanıtımını yapmıştı.

Uzakdoğulu şirketin kabinleri Emirates'e göre biraz daha büyük. 4 metrekarelik bir alan sunuyor. İçerisinde bir yatak bir de koltuk bulunuyor. Bunun yanında çift kişi yolculuk etmek isteyenler için de içerisinde iki kişilik yatağın yer aldığı kabin opsiyonu sunuluyor.





Hava Yolu Şirketleri Lüks Yarışına Girdi

Son Dakika Ekonomi Hava Yolu Şirketleri Lüks Yarışına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement